Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 160273
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques que modifica la Resolució, de 17 de novembre de 2023, de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’aproven les llistes d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva, i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022), es varen aprovar les bases generals que han de regir el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 31 d'octubre de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears dels Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva.

3. En data 17 de novembre de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva i se'ls adjudica un lloc de feina (BOIB núm. 158 de 21 de novembre de 2023).

5. La Sra. Sonia Marí Marí no ha signat el contracte del lloc adjudicat en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació del Butlletí Oficial de les Illes Balears esmentat a l'apartat anterior.

6. La Sra. Sonia Marí Marí, mitjançant escrit presentat en data 27 de novembre de 2023, ha presentat la seva renúncia a la plaça que ha obtingut mitjançant el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Tribunal Qualificador d'aquestes proves selectives ha acordat elevar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que, en cas de renúncies de persones que consten en la llista definitiva d'aprovats, les places vacants podran ser ocupades per les persones aspirants que segueixen a les proposades en les llistes definitives, per ordre de puntuació i aplicats els desempats, en substitució de les que hi hagin renunciat.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5. La base 14 de l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022).

6. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

8. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

9. L'article 5.2 de l'annex del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

10. V Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 174, de 19 de desembre de 2013).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de data 17 de novembre de 2023 , per les quals s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés per concurs extraordinari de mèrits, al del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Adjudicar el lloc de treball del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu a la persona següent:

Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva

DNI

LLINATGES, NOM

***5919*

VERA RIBAS, CATALINA MARÍA

3. Contractar com a personal laboral fix del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a la persona que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució.

4. La signatura del contracte del lloc adjudicat s'ha d'efectuar a la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

5. Les persones que hagin superat el procés selectiu i optin a algun lloc de treball que està ocupat per una persona en situació de jubilació parcial, no podran ocupar aquest lloc fins que la persona jubilada passi a jubilació total i la persona rellevista d'aquesta acabi el seu contracte. Les persones en aquesta situació poden ser assignades temporalment a un altre lloc de la mateixa categoria laboral.

6. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat i excloses del procediment,a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears,  en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la  publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i  46.1 de

 

la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 12 de març de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Adjudicació del lloc de treball a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del Grup D, Nivell 5: Auxiliar Tècnic/a Educatiu/iva de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

AUXILIAR TÈCNIC/A EDUCATIU/IVA

CONSELLERIA / O.A.

CODI LLOC

EXPANSIÓ

NOM DEL LLOC

DESTÍ

LLINATGES, NOM

DNI

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

L008504WK

 

6

AUXILIAR TÈCNIC/A EDUCATIU/IVA

SECTOR EIVISSA

VERA RIBAS, CATALINA MARÍA

***5919**