Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 158952
Acord de Ple de la Corporació de data 29.02.2024 d'aprovació inicial de la modificació puntual núm. 1 de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per acord de Ple de la Corporació en sessió ordinària de data 29.02.2024 s'ha adoptat, entre altres, el següent ACORD:

PROPOSTA D'ACORD

Vista la documentació relativa a la modificació puntual núm. 1 del Pla General d'Ordenació Urbana per a la requalificació de terrenys per a instal·lacions esportives a Figueretes redactada per l'arquitecte Sr. José Bonilla Villalonga, Reg. Entrada núm. 3087-2024.

Vist l'informe emès pels Serveis Tècnics municipals amb data 13/02/2024 i l'informe jurídic de data 20/02/2024, favorables a l'aprovació inicial de la modificació puntual.

Vista la justificació relativa a l'aprovació de la present modificació puntual que consta a la memòria del document, i considerant convenient l'aprovació de la mateixa, mitjançant la present i en virtut del previst als articles 54 de la LUIB i a l'article 22 c) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, es proposa al Ple de l'Ajuntament d'Eivissa, l'adopció dels següents ACORDS:

PRIMER. Aprovar inicialment la documentació relativa a la modificació puntual número 1 del Pla General d'Ordenació Urbana de 2023, presentada en data 08/02/2024 (Registre General d'Entrada núm. 3087) que consta com a Annex.

SEGON. Sotmetre a informació pública la modificació puntual durant el termini de 30 dies, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'Ajuntament, en la qual hi constarà la documentació completa.

Durant aquest període l'expedient quedarà a disposició de qualsevol persona que el vulgui examinar per tal de presentar les al·legacions que es considerin convenients.

TERCER.- Sol·licitar informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades i al Consell Insular d'Eivissa.

QUART.- Rebuts els informes, i finalitzada la informació pública que per part de l'equip redactor s'informi al respecte i es procedeixi a la realització dels tràmits que corresponguin per a la continuació del procediment.

 

Signat electrònicament (13 de març de 2024

El secretari-acctal Juan Orihuela Romero)