Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 114160
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic  han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

- Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

- Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

- Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat vuitè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. Atesa la modificació del Reial decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, el 26 de desembre de 2023 es va publicar al BOIB núm.174, la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta modificació afecta diverses disposicions de la convocatòria. En concret, es modifica el següent: el punt 1 de l'apartat quart relatiu als requisits generals de les actuacions subvencionables; el punt 3 de l'apartat quart relatiu als requisits per a la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics; el punt 2 de l'apartat sisè relatiu a la quantia dels ajuts del programa d'incentius 2 sobre la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric; el punt 2 de l'apartat setè relatiu a la documentació que s'ha de presentar en la sol·licitud de la subvenció; el punt 1 de l'apartat vuitè relatiu al termini per a la presentació de les sol·licituds; el punt 3.2 de l'apartat onzè relatiu a la documentació a presentar per a la justificació, i l'apartat divuitè relatiu a la documentació normalitzada

6. El 16 de gener de 2023 es va emetre la proposta de resolució provisional del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) (BOIB núm. 11 , de 23 de gener de 2023).

7. El 30 de gener de 2023, LIDL SUPERMERCADOS SAU, titular de l'expedient MOVESIII-1201/2021 , va presentar un escrit en el que indica que renuncia a la subvenció proposada.

8. S'ha exhaurit el termini que es concedia per presentar al·legacions sense que se'n hagin presentat.

9. El 9 de febrer de 2024 es va emetre la proposta de resolució definitiva del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III).

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4. El Reial Decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOE núm. 89, de 14 d'abril de 2021).

5. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu —BOIB núm. 88, de 3 de juliol de 2021.

6. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU —BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022.

8. La Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU (BOIB núm.174, de 26 de desembre de 2023).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) per un import total de 368.172,10 euros i 97 beneficiaris. En l'annex d'aquesta resolució figuren les dades de cada beneficiari sobre la concessió de la subvenció.

2. Autoritzar i disposar la despesa de 368.172,10 euros als 97 beneficiaris que figuren a l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationUE.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han d'executar, pagar i justificar des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al termini de dotze mesos des de la data des de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres d), e) i g) de l'apartat 2.1 de la resolució de la convocatòria, i des del 10 d'abril de 2021 fins al termini de dotze mesos des de la data de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres a), b), c) i f) de l'apartat 2.1 de la resolució esmentada.

4. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat onzè de la convocatòria de subvencions.

5. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

6. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

7. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

8. Sobre la compatibilitat d'ajuts amb el mercat interior (ajudes d'Estat)  s'aplica el següent:

a) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones físiques que realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, estan sotmesos als requisits i límits establerts en el Reglament (UE) nº 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu als articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes mínimis.

b) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones jurídiques que realitzin alguna activitat econòmica i/o mercantil, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat,  estan sotmesos al Reglament 651/2014 de la Comissió, de 177 de juny de 2014 (DOUE 187/1, de 26 de juny de 2014), per la qual es declaren determinades categories, d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles del Tractat, en la secció 7 sobre ajuts per a la protecció del medi ambient.

c) Els ajuts a la resta de beneficiaris que no realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, no estan sotmesos al Reglament 651/2014 ni al Reglament (UE) nº 1407/2013 i per tant queden fora de les ajudes d'Estat.

9. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de febrer de 2024

El director general d'Economia Circular,Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació del conseller d'Empresa,Ocupació i Energia (BOIB núm. 103, de 22/07/2023)

 

ANNEX Llista de beneficiaris als quals se'ls atorgar la subvenció per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III)

 

Núm.

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

CONCE

1

MOVESIII-531/2021

22/10/2021

ACAL SANCHEZ, MARIA ISABEL

***0717**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Ford Nuevo Kuga 2.5 Duratec PHEV 225CV 80.6 kW

27.847,93

2.500,00

0000001234/2024

2

MOVESIII-615/2021

05/11/2021

CLADERA MAYOL, ANTONIO

***8731**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia e-Niro Emotion (Long Range) amb desballestament

32.644,63

7.000,00

0000001235/2024

3

MOVESIII-956/2021

06/01/2022

MARTÍNEZ CANTO, MARÍA CRISTINA

***7204**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

1.378,51

964,95

0000001236/2024

4

MOVESIII-1933/2021

16/06/2022

GARCIA COLL, ALEJANDRO

***6666**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER

22.539,21

4.500,00

0000001238/2024

5

MOVESIII-2021/2021

04/07/2022

ROIG RIBAS, MARIA DE LAS NIEVES

***4182**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Volvo XC40 Híbrido Enchufable Core T4

36.780,99

2.500,00

0000001514/2024

6

MOVESIII-2113/2021

19/07/2022

LLINAS VALLES, JAUME

***8549**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.572,47

1.800,72

0000001240/2024

7

MOVESIII-2245/2021

05/08/2022

ESTEBAN CLARET, JOSÉ ANIOL

***4978**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Combo-e Life L Elegance Plus 100kw / 136 CV

27.520,66

4.500,00

0000001242/2024

8

MOVESIII-2270/2021

10/08/2022

ROIG RIPOLL, VICENTE

***5389**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.690,00

1.183,00

0000001243/2024

9

MOVESIII-2283/2021

11/08/2022

CLOQUELLS TUDURI, ANTONIO

***9940**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L6e Citroën AMI Eléctrico

6.446,28

1.400,00

0000001244/2024

10

MOVESIII-2301/2021

18/08/2022

ARBOS RIPOLL, PABLO

***2283**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e SEAT MÓ eScooter 125 Rojo Daring Mate

4.560,49

1.100,00

0000001245/2024

11

MOVESIII-2304/2021

18/08/2022

SUÑER MARTI, ANTONIO

***8990**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE SKODA ENYAQ 80 Bateria 77,1 kWh Electromotor 150 KW (204 CV)

40.082,65

4.500,00

0000001246/2024

12

MOVESIII-2397/2021

05/09/2022

TIRME SA

***3264**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7x22 kW

62.814,08

12.562,82

0000001247/2024

13

MOVESIII-2424/2021

09/09/2022

SANCHEZ VIDAL, JAUME

***1329**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW. Campos

6.424,25

4.496,97

0000001248/2024

14

MOVESIII-2492/2021

20/09/2022

COMUNIDAD DE PROPIETARIOS C/SAN FELIO 4

***2358**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Preinstal·lació C.P.

5.732,45

4.012,71

0000001249/2024

15

MOVESIII-2499/2021

21/09/2022

TUR RIPOLL, JUAN JOSE

***4150**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7 kW

3.378,50

2.364,95

0000001250/2024

16

MOVESIII-2541/2021

28/09/2022

MOYA MENA, JOSE MARIA

***8239**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

17.855,37

7.000,00

0000001252/2024

17

MOVESIII-2557/2021

30/09/2022

GESTION Y ASESORAMIENTO DE ESTABLECIMIENTOS HOTELEROS EN GENERAL S.L.

***7407**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.322,52

696,75

0000001253/2024

18

MOVESIII-2562/2021

03/10/2022

CRUZ PAREJO, ANTONIO

***0583**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

1.377,86

964,50

0000001254/2024

19

MOVESIII-2576/2021

05/10/2022

3.D.15 ARQUITECTURA

***7581**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Peugeot e-Rifter GT 100 kW

28.064,04

2.900,00

0000001255/2024

20

MOVESIII-2592/2021

07/10/2022

MARTINEZ RUBIANO, MIGUEL

***7142**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Peugeot e-Rifter GT Standard 100 Kw

28.652,45

4.500,00

0000001256/2024

21

MOVESIII-2606/2021

10/10/2022

ROCHE MARTINEZ, JUAN

***9467**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Renault Nuevo Captur CP1 E-TECH Híbrido enchufable 117kW (160CV) amb desballestament

26.009,67

5.000,00

0000001257/2024

22

MOVESIII-2652/2021

19/10/2022

RIGO MATAS, JUAN

***9644**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLKSWAGEN ID.4 PURE 109kW

26.866,36

4.500,00

0000001258/2024

23

MOVESIII-2867/2021

23/11/2022

C.P. 3ªFASE GOLF

***4292**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 12x7,4kW Preinstal·lació

16.042,10

11.229,47

0000001259/2024

24

MOVESIII-2877/2021

22/11/2022

JAECKH, JONAS CONSTANTIN

****2482*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22kW amb repte demogràfic

3.756,11

3.004,89

0000001260/2024

25

MOVESIII-2878/2021

24/11/2022

ROIG RIBAS, MARIA DE LAS NIEVES

***4182**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 2x7.4kW

4.200,00

2.940,00

0000001261/2024

26

MOVESIII-2940/2021

01/12/2022

MALDONADO ESTEBAN, PATRICIA

***0048**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e SEAT MÓ 125

4.897,44

1.100,00

0000001263/2024

27

MOVESIII-2968/2021

07/12/2022

DE FORTUNY JOANIQUET, MARIA ASUNCION

***6588**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Kia NUEVO NIRO 1.6 PHEV Drive 62 kW

28.925,62

2.500,00

0000001264/2024

28

MOVESIII-3040/2021

19/12/2022

CASTELL CASTELL, MARIA ANTONIA

***3559**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e EBROH Spuma Li 5K Scooter

3.829,75

1.100,00

0000001266/2024

29

MOVESIII-3102/2021

28/12/2022

MESTRE HERRERO-FONTANA, JOAQUIN ALFREDO

***8832**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e HORWIN SK3 0

3.719,01

1.100,00

0000001267/2024

30

MOVESIII-3125/2021

30/12/2022

FERRANDEZ MOLINA, ELENA MARIA

***9206**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

27.223,13

7.000,00

0000001268/2024

31

MOVESIII-3136/2021

04/01/2023

PERELLÓ FERRIOL, CRISTÒFOL

***1828**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MG EHS Plug-in Hybrid 1.5T amb desballestament

30.520,66

5.000,00

0000001269/2024

32

MOVESIII-3257/2021

19/01/2023

MOTORISA LLOGUER, S.L.

***5513**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 Renault Trucks MASTER E-TECH 3T5 - L2H 157 kW

61.122,08

3.600,00

0000001270/2024

33

MOVESIII-3261/2021

20/01/2023

MORALES BARRAGAN, ISMAEL

***3496**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.379,85

965,89

0000001271/2024

34

MOVESIII-3270/2021

24/01/2023

LOPEZ RUIZ, ANTONIO

***5525**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW

2.000,00

1.400,00

0000001272/2024

35

MOVESIII-3282/2021

25/01/2023

DONNELLY, ELFRIEDE MARGARET

****1831*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 23kW

5.502,61

3.851,83

0000001273/2024

36

MOVESIII-3292/2021

26/01/2023

GOZALBEZ FERRER, ESTHER

***3482**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) amb desballestament

23.909,19

7.000,00

0000001274/2024

37

MOVESIII-3293/2021

26/01/2023

ORDUÑA DOMINGO, EMETERIO

***4307**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PVRE 7.4kW

2.927,12

2.048,98

0000001275/2024

38

MOVESIII-3301/2021

31/01/2023

DIEGUEZ ALONSO, EDUARDO

***7458**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 203 CV (150 kW) LUX

28.867,68

4.500,00

0000001276/2024

39

MOVESIII-3316/2021

27/01/2023

OLIVER RAMON, ANTONIO

***1082**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Combo-e Life ELEGANCE PLUS 100kw / 136 CV amb desballestament

27.000,00

7.000,00

0000001277/2024

40

MOVESIII-3332/2021

02/02/2023

EULEN SA

***5173**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Opel Corsa-e Edition-e BEV 50kWh 136 CV (100kW)

25.551,50

2.200,00

0000001279/2024

41

MOVESIII-3345/2021

03/02/2023

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

***3300**

2024/G/731A01/76100/30/19701/MR001

3 VE Peugeot 208 5P GT 136

91.249,59

13.500,00

0000001280/2024

42

MOVESIII-3358/2021

06/02/2023

BUADES TELLECHEA, BEATRIZ MARIA

***3177**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4kW

4.142,58

2.899,81

0000001281/2024

43

MOVESIII-3362/2021

06/02/2023

FRANCO PUJOL, MARINA

***9028**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG Marvel R

37.842,98

4.500,00

0000001282/2024

44

MOVESIII-3366/2021

07/02/2023

VIDAL LLADO, ONOFRE

***0262**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

16.322,31

7.000,00

0000001283/2024

45

MOVESIII-3368/2021

07/02/2023

FRANJA ROJA SL

***5392**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

3.667,83

2.567,48

0000001288/2024

46

MOVESIII-3380/2021

08/02/2023

ENDESA X SERVICIOS SL

***7880**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE ràpida 60kW i PRVE 22kW. Es Migjorn Gran.Amb repte demogràfic

36.625,75

7.325,15

0000001291/2024

47

MOVESIII-3388/2021

09/02/2023

REMON OLIVER, GUILLERMO

***4725**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 2008 Allure Pack Eléctrico 136 Cv (100 Kw)

31.156,21

4.500,00

0000001292/2024

48

MOVESIII-3391/2021

10/02/2023

RUIZ TAGLE DONOSO, JUAN ANDRÉS

***6832**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Super Soco TC MAX

3.842,15

1.100,00

0000001293/2024

49

MOVESIII-3419/2021

14/02/2023

TIRME SA

***3264**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 4x22kW

7.513,04

1.502,61

0000001294/2024

50

MOVESIII-3430/2021

15/02/2023

NOGAREDA MANERA, SUSANA

***7231**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.40kW

1.518,07

630,00

0000001295/2024

51

MOVESIII-3457/2021

19/02/2023

DOMINGUEZ NICOLAU, CATALINA SARA

***2756**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Peugeot 3008 HYBRID

30.363,65

2.500,00

0000001296/2024

52

MOVESIII-3485/2021

23/02/2023

SIQUIER SOCIAS, COLOMA

***9807**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot e-Rifter GT Standard 100 Kw amb desballestament i repte demogràfic

31.590,91

7.700,00

0000001297/2024

53

MOVESIII-3813/2021

25/04/2023

FCC AQUALIA SA

***0199**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE L3e HORWIN EK3

3.458,68

700,00

0000001298/2024

54

MOVESIII-3963/2021

17/05/2023

SILVIO TASSELLI, LUCAS

****1786*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-C4 eléctrico 100 KW

27.465,59

4.500,00

0000001299/2024

55

MOVESIII-4079/2021

08/06/2023

AGUILÓ PONS, ANTONIO

***2625**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën Nuevo ë-C4 Eléctrico 100 KW amb repte demogràfic

29.159,41

4.950,00

0000001300/2024

56

MOVESIII-4123/2021

15/06/2023

SORIANO RUIZ, FRANCISCO

***6379**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 KW.

1.295,86

907,10

0000001301/2024

57

MOVESIII-4135/2021

16/06/2023

ARENAS CARRIL, MARTA ROSARIO

***1750**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e NEXT Mojito

3.098,35

1.100,00

0000001302/2024

58

MOVESIII-4153/2021

20/06/2023

FERNANDEZ MOYANO, JOSE LUIS

***9925**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

37.818,19

4.500,00

0000001303/2024

59

MOVESIII-4157/2021

21/06/2023

ALBERTI FULLANA, EVA MARIA

***1612**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

39.469,42

4.500,00

0000001304/2024

60

MOVESIII-4159/2021

21/06/2023

DELGADO HERNANDEZ, OSCAR DARIO

***2914**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia Nuevo e-Niro Concept

33.009,75

4.500,00

0000001305/2024

61

MOVESIII-4161/2021

21/06/2023

ROMO ARTIEDA, RONNY ALEXANDER

***9267**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MG EHS Plug-in Hybrid 1.5T amb desballestament

31.595,04

5.000,00

0000001306/2024

62

MOVESIII-4169/2021

22/06/2023

MARTORELL CEBOLLADA, MARIA ELISA

***5474**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33kW)

18.607,43

4.500,00

0000001307/2024

63

MOVESIII-4171/2021

22/06/2023

BONNIN OLIVARES, MARIA DEL CARMEN

***0496**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 Sportback e-tron 40 150 KW Advanced amb desballestament

42.099,18

7.000,00

0000001308/2024

64

MOVESIII-4172/2021

22/06/2023

FLORES, RONALD

****4867*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7kW

1.101,10

770,77

0000001309/2024

65

MOVESIII-4175/2021

23/06/2023

CASULLERAS CORRONS, JOSE

***1421**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Super Soco F01

2.800,83

1.100,00

0000001310/2024

66

MOVESIII-4187/2021

27/06/2023

PABLO Y GIULIA SL

***7565**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Nissan ARIYA ADVANCE 63kWh 4x2

41.549,47

2.900,00

0000001311/2024

67

MOVESIII-4189/2021

27/06/2023

GARAU MATAS, MARIA

***5679**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 208

28.495,88

4.500,00

0000001312/2024

68

MOVESIII-4190/2021

27/06/2023

SUREDA BARCELO, ANTONIO

***9875**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Kia XCEED 1.6 PHEV eMotion (Pack Premium)

29.873,07

2.500,00

0000001313/2024

69

MOVESIII-4193/2021

28/06/2023

BISQUERRA VENEGAS, JOSE MIGUEL

***0409**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) STD

24.652,90

4.500,00

0000001315/2024

70

MOVESIII-4195/2021

28/06/2023

MOBLES SABODEGA S L

***6732**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Kia XCEED 1.6 PHEV eMotion

27.537,53

1.700,00

0000001316/2024

71

MOVESIII-4197/2021

28/06/2023

MELLADO GORDO, RAFAEL

***1730**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 203 CV (150 kW) LUX amb desballestament

29.198,35

7.000,00

0000001318/2024

72

MOVESIII-4199/2021

28/06/2023

GONZALEZ ROMERO, VANESA

***4716**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia EV6 GT-Line AWD (Long Range) (Pack Premium) amb desballestament

43.349,46

7.000,00

0000001319/2024

73

MOVESIII-4203/2021

29/06/2023

BALAGUER PRUNES, RAFAEL

***6693**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE VOLVO XC40

35.739,70

4.500,00

0000001320/2024

74

MOVESIII-4205/2021

29/06/2023

PONS SOLER, MIGUEL ANGEL

***1187**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE KIA E-NIRO DRIVE 100 kW

32.374,38

4.500,00

0000001321/2024

75

MOVESIII-4208/2021

30/06/2023

JULVE NIELL, SUSANA

***1618**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO C40 RECHARGE PLUS 177 kW

39.964,93

4.500,00

0000001322/2024

76

MOVESIII-4210/2021

30/06/2023

CASTOSA GACIO, MARIA MERCEDES

***9557**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 130 kW

35.041,33

2.500,00

0000001323/2024

77

MOVESIII-4214/2021

30/06/2023

LINARES GIRALDO, DOMINGO

***7333**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE KIA CEED TOURER 59 kW amb desballestament

28.330,73

2.750,00

0000001324/2024

78

MOVESIII-4219/2021

03/07/2023

FERNANDEZ DAVILA ADRIAZOLA, HILDA NOEMI

***7959**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE V2C TRYDAN de 7,4kW

3.827,28

2.679,09

0000001325/2024

79

MOVESIII-4232/2021

04/07/2023

VENEGAS CLADERA, JAIME

***1272**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 AT STD 125 kW

23.826,45

4.500,00

0000001326/2024

80

MOVESIII-4239/2021

05/07/2023

BATLE SOLER, LAURA

***6637**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO XC40 185kW

41.781,69

4.500,00

0000001327/2024

81

MOVESIII-4240/2021

05/07/2023

BOSCH MORANTA, BARTOMEU

***3307**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Combo-e Life (MY22.0) ELEGANCE PLUS 100kw 136 CV

28.654,38

4.500,00

0000001328/2024

82

MOVESIII-4243/2021

05/07/2023

VAN DRIEL, ARIETTE

****0794*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

1.262,66

883,86

0000001329/2024

83

MOVESIII-4245/2021

06/07/2023

BARRENO RODRIGUEZ, JUAN RAMON

***1905**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 72kW

33.805,63

5.000,00

0000001330/2024

84

MOVESIII-4246/2021

06/07/2023

ORTIZ SALINAS, FRANCISCO ANGEL

***2560**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE KIA NUEVO XCEED 1.6 44 kW

26.563,93

2.500,00

0000001331/2024

85

MOVESIII-4249/2021

06/07/2023

GARAU CLADERA, MARIA ANTONIA

***5117**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Tesla Model 3 366kW

34.181,82

4.500,00

0000001332/2024

86

MOVESIII-4255/2021

06/07/2023

ALAFANDI FANSA, MOHAMMAD KHALED

***7900**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE BMW iX1 xDrive30

44.988,27

4.500,00

0000001333/2024

87

MOVESIII-4269/2021

07/07/2023

OPEN D'OR PROPERTIES SL

***9539**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE CUPRA Formentor VZ 1.4 e-HYBRID 180 KW (245 CV) DSG 6 vel

40.875,93

1.700,00

0000001334/2024

88

MOVESIII-4280/2021

07/07/2023

ROCAMORA DURAN, VICENÇ ANDREU

***3265**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW amb repte demogràfic

2.635,57

2.108,45

0000001335/2024

89

MOVESIII-4281/2021

07/07/2023

MONTIMAR, SA

***0084**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 DFSK EC31 amb desballestament

38.150,00

4.000,00

0000001336/2024

90

MOVESIII-4283/2021

07/07/2023

SA BASSETA SAT

***4019**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 22kW

2.096,19

628,86

0000001337/2024

91

MOVESIII-4286/2021

07/07/2023

TUR TUR, ANTONIO

***2617**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Twingo Electric 2WE 60 kW

21.564,99

4.500,00

0000001338/2024

92

MOVESIII-4287/2021

07/07/2023

FORNES COLL, FRANCISCA

***6281**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO XC40 170kW

36.528,69

4.500,00

0000001340/2024

93

MOVESIII-4288/2021

07/07/2023

RINCON ALONSO, ELENA

***7082**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE RENAULT TWINGO 60kW

20.771,68

4.500,00

0000001341/2024

94

MOVESIII-4289/2021

07/07/2023

SECO MELANTUCHE, ANA

***9323**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22kW

1.686,41

1.180,49

0000001342/2024

95

MOVESIII-4295/2021

10/07/2023

GOXENCIA ROQUES, MARIA ANTONIA

***9070**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE FIAT NUOVA 500 CABRIO MY23-500E 87 kW amb desballestament

33.884,30

7.000,00

0000001343/2024

96

MOVESIII-4303/2021

11/07/2023

DISTRIBUIDORA FERRETERA BALEAR, SL

***6000**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volvo C40 Recharge Eléctrico Puro Plus

42.860,37

2.900,00

0000001344/2024

97

MOVESIII-4304/2021

11/07/2023

DARDER GARAU, FERNANDO

***0683**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot e-Rifter GT

32.066,12

4.500,00

0000001345/2024

TOTAL IMPORT

 

 

 

 

 

 

 

368.172,10