Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 110558
Modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2022 de l'Ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per el general coneixement, es fa saber que la Sra. Batlessa de l'Ajuntament de Lloseta va aprovar el 21 de febrer de 2024 el Decret 2024-0114, de modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2022, següent:

“DECRET

Expedient núm.: 134/2024

Assumpte: Decret modificació

Procediment: Planificació i Ordenació del personal

Vist que el 14 de febrer de 2024 es va aprovar la Provisió d'Inici, per part d'aquesta Batllia, que donava començament a l'expedient de modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació del 2022 per tal de utilitzar la taxa de reposició de que disposa aquesta Corporació en una altra plaça vacant diferent a la que inicialment es va preveure. En un primer moment, la plaça inclosa en l'Oferta Pública d'Ocupació 2022 era la de “Treballadora Familiar”. 

Vist que per part del TAG de RRHH s'ha emès informe favorable amb la indicació del règim jurídic i procediment a seguir per tal de procedir a la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2022.

Vist que en un primer moment, la plaça inclosa en l'Oferta Pública d'Ocupació 2022 era la de “Oficial Policia Local” si bé, aquesta plaça es va determinar que la seva coberta es faria mitjançant el sistema de promoció interna pel que no requeria, ni generava taxa de reposició, i se va modificar l'Oferta Pública d'Ocupació 2022, per incloure una plaça de Treballador/a Familiar.

Vist que el ple de l'Ajuntament de Lloseta, en data 19 de novembre de 2023, va acordar la modificació de la Relació de Llocs de treball, substituint la el lloc de feina d'Oficial de Policia Local per una nou lloc de feina de Policia Local (BOIB núm 176 de 30.12.2023).

Vist que el 14 de febrer de 2024 es va dur a terme la Mesa de Negociació amb els Delegats de Personal en la que es va acordar la utilització de la taxa de reposició en la plaça de “Policia Local”, creada a partir de la que es troba a dies d'ara vacant i no ha estat inclosa en cap altra Oferta Pública d'Ocupació.

Vist que amb data 26 de juny de 2023, mitjançant Decret 2023-0497, aquesta Batlia va delegar en la Junta de Govern Local, l'exercici de l'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació.

Vist que aquesta delegació comprèn la facultat de resoldre els procediments administratius oportuns mitjançant l'adopció d'actes administratius.

Atesa la necessitat d'encomanar la gestió del procés de selecció de personal de Policia Local a l'Escola Balear d'Administració Publica (EBAP) abans de dia 27 de febrer de 2024, és convenient reclamar l'exercici de la competència de modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022, requisit previ necessari per a incloure la totalitat de les places vacants de Policia Local.

D'acord amb l'exposat, en virtut del que es disposa en els articles 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic i amb les facultats que em son atorgades per l'Article 21.1,g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, DISPÒS

PRIMER. Reclamar la competència assumida per la Junta de Govern Local, en virtut del que es disposa en el Decret 2023-0497 de 26 de juny de 2023, per a conèixer del procediment de modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022.

SEGON. Aprovar la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2022 en els termes anteriorment exposats, essent les places que hi queden incloses, les següents:

GRUP

CATEGORIA

RELACIÓ

Nº PLACES

C1

Policia Local

Funcionari/a de Carrera

1

C1

Policia Local

Funcionari/a de Carrera

1

C1

Policia Local

Funcionari/a de Carrera

1

TERCER. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

QUART. Executar la present Oferta Pública d'Ocupació en el termini improrrogable de tres anys.

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la recepció de la present notificació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Lloseta, document signat electrònicament (21 de febrer de 2024

La batlessa Angelina Pérez Sánchez)