Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 109917
Nomenament personal eventual Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que, en data 19 de febrer de 2024. s'ha dictat la Resolució de Batlia núm. 2024-0215, amb el següent tenor literal:

«RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Vistes les necessitats de personal eventual d'aquesta Alcaldia per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial d'assessorament especial de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de sa Pobla.

Vist l'informe emès per la Secretaria de la Corporació en relació a les places vacants, reservades a personal eventual, existents en la Plantilla de Personal d'aquesta Corporació i l'informe de fiscalització respecte de l'existència de consignació pressupostària suficient per fer front a l'assignació que comporta aquest nomenament, en concret en la partida 2024/01/2310/11000/01, i de conformitat amb l'establert en l'article 104.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER.- Nomenar a Catalina Maria Trobat Sbert, amb DNI núm. 43118648-L, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de sa Pobla, amb les funcions específiques de:

a. Planificació general i organitzativa de la regidoria de Benestar Social dins l'àmbit territorial de sa Pobla, d'acord amb la cartera de serveis socials.

b. Seguiment dels plans, programes, centres i serveis propis de la regidoria de Benestar Social dins l'àmbit territorial de sa Pobla i els vinculats amb altres administracions de caire insular, autonòmic i estatal.

c. Coordinació amb altres regidories i administracions per a l'estudi i detecció de les necessitats socials i la implantació dels sistemes de protecció social escaients, dins l'àmbit territorial de sa Pobla.

d. Direcció i planificació general de l'àrea en relació a projectes i serveis destinats a dependència, inclusió social, acollida, infància, adolescència i treball comunitari.

e. Concertar la gestió de serveis socials amb entitats públiques o privades, dins l'àmbit territorial de sa Pobla, d'acord amb la normativa vigent i les disposicions que la despleguin.

f. Fomentar la participació ciutadana, el teixit associatiu i el voluntariat social en la prevenció i la esolució dels problemes en matèria de serveis socials.

g. Participar en l'elaboració dels plans i programes del Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, i en l'aprovació dels plans estratègics de serveis socials i plans sectorials d'àmbit municipal.

h. Representació, per funcions delegades, de la regidoria en diferents òrgans, consells, entitats o associacions.

La retribució bruta anual serà de 30.625 euros, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per desenvolupar-ho, amb càrrec a la partida pressupostària 2024/01/2310/11000/01, i amb dedicació a jornada completa.

SEGON.- El nomenat podrà ser cessat o separat lliurement per l'Alcaldia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

TERCER.- Notificar aquest nomenament a l'interessat perquè en el terme de 3 dies prengui possessió del càrrec.

QUART.- Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

CINQUÈ.- Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.

 

Sa Pobla, a la data de signatura electrònica (21 de febrer de 2024)

El batle (Biel Ferragut Mir)