Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 107024
Resolució del conseller executiu de Presidència del Consell Insular de Mallorca per qual s’estableix el règim de suplència de la Secretària tècnica del Departament de Presidència i de la Directora Insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de juliol de 2023 (BOIB número 97 de dia 13 de juliol de 2023) es varen nomenar les persones que ocupen els càrrecs de les secretaries tècniques dels diferents departaments, així com els directors insulars i les directores insulars.

Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 4 d'agost de 2015 (BOIB número 120, de dia 8 d'agost de 2015) es va establir el règim de suplències de les persones titulars dels òrgans directius. El  punt primer de l'esmentat Decret estableix, que les persones que ocupen les secretaries tècniques i les direccions insulars, les ha de suplir l'òrgan directiu que determini el conseller o la consellera corresponent.

Per tot això,

RESOLC

1. Determinar que la Sra. Maria Elena Jaume Sastre, directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, substituirà a la Sra. Maria Monserrat Bennàssar, secretària tècnica de Presidència, en el cas d'absència, malaltia  o d'un altre impediment temporal.

2. Determinar que la Sra. Maria Monserrat Bennàssar, secretària tècnica de Presidència, substituirà a la Sra. Maria Elena Jaume Sastre, directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, en el cas d'absència, malaltia  o d'un altre impediment temporal.

3. Aquesta circumstància s'ha de fer constar en tots els actes que es dictin per suplència.

4. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i al Departament  de Presidència.

5. Publicar el contingut d'aquesta resolució a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Palma, (signat electrònicament: 19 de febrer de 2024)

El conseller executiu de Presidència del Consell Insular de Mallorca Antonio Francisco Fuster Zanoguera