Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 106475
Informació pública de la llista rectificada de l’Inventari municipal de béns i drets de l’Ajuntament de Felanitx, epígraf 1, 5 i 8

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 213/2024

El 12 de febrer de 2024, el Ple de l'Ajuntament de Felanitx, va acordar entre d'altres el següent:

Primer. Aprovar inicialment la rectificació de l'Inventari municipal de béns i drets de l'Ajuntament de Felanitx respecte dels béns immobles (epígraf 1), per l'anualitat compresa entre entre l'1 de gener del 2023 i el 31 de desembre del 2023.

Segon. Aprovar inicialment la rectificació de l'Inventari municipal de béns i drets de l'Ajuntament de Felanitx respecte dels béns de l'epígraf 5 (Vehicles) i l'epígraf 8 (respecte als béns immobles revertibles) per les anualitats compreses entre l'1 de gener del 2001 i el 31 de desembre del 2023.

Tercer. Sotmetre la llista rectificada dels béns que integren l'epígraf 1, 5 i 8 de l'Inventari a un període d'informació pública de 20 dies hàbils a comptar des de la publicació de l'anunci, amb l'advertiment que, si no es presenten al·legacions o observacions durant l'esmentat període la rectificació s'entendrà aprovada definitivament.

La llista rectificada dels béns que integren els esmentats epígrafs es pot consultar bé a la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), o de manera presencial, amb cita prèvia, al Departament de secretaria de l'Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9.00h fins les 14.00h.

 

Felanitx, document signat electrònicament: 20 de febrer de 2024

La batlessa Catalina Soler Torres