Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 106389
Resolució del director de l’Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual s’aprova la llista definitiva de l’ordre dels aspirants que conformen la BORSA 5, categoria Administratiu, grup C (SICTED), corresponent a la convocatòria d’un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l’AETIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El 26 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 145 la resolució del president de l'AETIB de data 23 d'octubre de 2023, signada per la secretària general de la conselleria de Turisme, Cultura i Esports per resolució de delegació de signatura de 14 d'agost de 2023, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de diverses categories en l'AETIB i se n'aprova la convocatòria.

2.- En data 14 de novembre, 1 de desembre de 2023, 16 de gener de 2024 i 23 de gener de 2024, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres de l'òrgan de selecció de les diverses categories de la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l'AETIB. L'òrgan de selecció va acordar els criteris per admetre i excloure els aspirants d'acord amb les bases. En data 31 de gener de 2024 es publica el llistat d'admesos amb les puntuacions declarades i les persones amb possibilitat d'esmenar.

3.- En data 19 de febrer de 2024, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres de l'òrgan de selecció de la borsa 5, categoria administratiu, grup C (SICTED). Una vegada que s'han revisat els requisits i les puntuacions declarades a l'autobaremació amb els mèrits aportats, aquest òrgan va acordar les puntuacions definitives, l'elaboració de la llista d'aspirants per ordre de prelació que formen part de la borsa de treball corresponent i els aspirants exclosos per no haver esmenat durant el termini atorgat.

Fonaments de dret

1. L'article 11.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

2. La Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, que estableix els criteris que han de seguir els ens públics de l'Administració de la comunitat autònoma en la contractació de personal laboral.

3. L'article 11.3 del TREBEP, que disposa que els procediments de selecció de personal laboral han de ser públics i s'han de regir en tots els casos pels principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, i que, en el cas de personal laboral temporal, ha de regir el principi de celeritat.

Per tot el que s'ha exposat,

RESOLC

Primer.- Aprovar la llista d'aspirants amb les puntuacions definitives, una vegada revisades per l'òrgan de selecció de la borsa 5, categoria administratiu, grup C (SICTED), i els aspirants exclosos, en relació a la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l'AETIB.

ASPIRANTS ADMESOS

DNI

LLINATGES

NOM

PUNTUACIÓ APORTADA A L'AUTOBAREMACIÓ

PUNTUACIÓ DEFINITIVA

**086742*

ARROM FERNÁNDEZ

Mª ESPERANZA

62,2

55,65

**337543*

MARTÍ FULLANA

Mª ANTONIA

36,15

28,3

**227647*

TAULER RIERA

JUAN

38,3

27

 

ASPIRANTS EXCLOSOS

DNI

LLINATGES

NOM

CAUSA

**587486*

PALLICERDE FUERTES

GEORGINA

NOAPORTA AUTOBAREMACIÓ NI DOCUMENT DE SOL·LICITUD QUE INCLOU LA DECLARACIÓ RESPONSABLE.

**205108*

GUADALAJARA MARTÍN

SOFIA RAQUEL

NO APORTA REQUISIT SICTED.

Segon.- Aprovar la llista definitiva d'aspirants que constitueixen la borsa de personal laboral de la BORSA 5, Categoria Administratiu, Grup C (SICTED).

BORSA 5 DE CATEGORIA ADMINISTRATIU, GRUP C – SICTED.

DNI

LLINATGES

NOM

PUNTUACIÓ DEFINITIVA

ORDRE

**086742*

ARROM FERNÁNDEZ

Mª ESPERANZA

55,65

1

**337543*

MARTÍ FULLANA

Mª ANTONIA

28,3

2

**227647*

TAULER RIERA

JUAN

27

3

Són preferents davant d'aquesta borsa les que derivin del procediment d'estabilització previst en el Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears o les successives que es realitzin derivades de les ofertes d'estabilització de l'AETIB i les ofertes publiques d'ocupació que pugui convocar l'AETIB, si escau.

Les borses formades per analogia amb la disposició addicional cinquena de la Llei 4/2021,  modificada pel Decret llei 4/2022, únicament han de romandre actives quan les borses ordinàries estiguin exhaurides.

Tercer.- Ordenar la publicació d'aquesta resolució al BOIB i a la seu electrònica de l'AETIB.

Interposició de recurs

Contra aquesta resolució, que no esgota la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el president o del director de l'AETIB en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'haver publicat la resolució d'acord amb l'article 58 de la Llei 3/2003, del 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, en concordança amb l'article 121 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (19 de febrer de 2024)

El director de l'AETIB Pedro Juan Planas Mulet