Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 104516
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es nomena el/la director/a de la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant decret de presidència de 31/01/2024 (BOIB núm. 17, de 03/02/2024) es va disposar el cessament del Sr. Ramón Francisco Martín Gordon com a director insular de Patrimoni, del Departament de Cultura i Patrimoni amb efectes de dia 2 de febrer de 2024; i per decret de presidència de dia 01/02/2024 (BOIB núm. 17, de 03/02/2024) es va nomenar com a nova directora insular de Patrimoni a la Sra. María Isabel Arnau Tugores.

L'article 52.1 a) del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que integren la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric, amb veu i vot, el director o la directora, que la presideix i que ha de nomenar la Presidència del Consell Insular de Mallorca, que podrà ser tant el director o directora insular, el secretari o la secretària tècnica amb competències en la matèria o un funcionari o funcionària del Consell Insular del grup A1.

Per tot això, dicto el següent

DECRET

1. Nomenar a la Sra. María Isabel Arnau Tugores directora de la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric.

2. Comunicar-ho a les persones interessades i a la Secretaria de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

3. Publicar aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (7 de febrer de 2024)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç Galmés Verger