Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 104510
Decret de nomenament de les persones representants del Consell Insular de Mallorca en la Comissió Mixta en matèria de Patrimoni Històric entre el Consell Insular de Mallorca i el Bisbat de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La Comissió Mixta en matèria de Patrimoni Històric entre el Consell Insular de Mallorca i el Bisbat de Mallorca, constituïda a l'empara d'allò que disposa l'article 4.2 de la Llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les Illes Balears, té previst reunir-se al més aviat possible per establir el marc de col·laboració per l'any 2024.

Mitjançant decret de presidència de 31/01/2024 (BOIB núm. 17, de 03/02/2024) es va disposar el cessament del Sr. Ramón Francisco Martín Gordon com a director insular de Patrimoni, del Departament de Cultura i Patrimoni amb efectes de dia 2 de febrer de 2024; i per decret de presidència de dia 01/02/2024 (BOIB núm. 17, de 03/02/2024) es va nomenar com a nova directora insular de Patrimoni a la Sra. María Isabel Arnau Tugores.

Fonaments jurídics

1. La clàusula sisena del conveni de dia 21 de maig de 2012 entre el Consell Insular de Mallorca i el Bisbat de Mallorca en matèria de Patrimoni Històric preveu que a la Comissió Mixta hi hagi tres representants del Consell Insular de Mallorca.

2. L'article 25 del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que «El nomenament de representants de la corporació en tota classe d'òrgans col·legiats o d'entitats en els quals hagi d'estar representada és competència del Ple, excepte quan la legislació corresponent assigni aquesta competència a un altre òrgan de la corporació. No obstant això, en casos d'urgència, la Presidència pot fer aquests nomenaments, que ha de ratificar el Ple en la primera sessió que faci.»

Per tot això, dict el següent

Decret

1. Nomenar a la Sra. María Isabel Arnau Tugores, directora insular de Patrimoni, representant del Consell Insular de Mallorca a la Comissió Mixta en matèria de Patrimoni Històric entre el Consell Insular de Mallorca i el Bisbat de Mallorca, en substitució del Sr. Ramón Francisco Martín Gordon.

2. Comunicar aquest nomenament al Bisbat de Mallorca, a les persones interessades i a la Secretaria tècnica de Cultura i Patrimoni.

3. Ratificar aquest Decret a la primera sessió ordinària del Ple que tengui lloc.

 

Palma, amb data de la signatura electrònica (7 de febrer de 2024)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç Galmés Verger