Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 100858
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 12 de febrer de 2024, relatiu a l’aprovació de la convocatòria del XX Premi Francesc de Borja Moll de creació de rondalles i llegendes, any 2024 (exp. 1512-2024-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular, dins el seu programa de Política Lingüística, està interessat a fomentar el coneixement de la cultura popular i la creació literària en llengua catalana entre l'alumnat de secundària i de batxillerat dels centres d'ensenyament de l'illa, per a la qual cosa el Consell Insular de Menorca creà en el seu moment el Premi Francesc de Borja Moll de creació de contes i rondalles;

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Convocar el XX Premi Francesc de Borja Moll de creació de rondalles i llegendes (any 2024), que es regirà per les bases aprovades per acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 16 de gener de 2023 i publicades en el BOIB núm. 13 de 28 de gener de 2023, amb les modalitats següents:

Estudiants d'ESO

— Modalitat A: Narració escrita

— Modalitat B: Narració a través d'un vídeo o una animació de tècnica lliure (filmació a intervals, stop-motion, dibuix animat, 3D, etc.).

Estudiants de batxillerat

— Modalitat C: Narració escrita

— Modalitat D: Narració a través d'un vídeo o una animació de tècnica lliure (filmació a intervals, stop-motion, dibuix animat, 3D, etc.).

Segon. Establir que el termini per presentar obres a aquest premi finalitza el 31 de març de 2024.

Tercer. Nomenar com a membres del jurat del premi les persones següents:

  • Xavier Patiño, representant de la Secció de Llengua i Literatura de l'IME

  • Miquel À. Marquès, representant de la Comissió Assessora del Patrimoni Cultural Immaterial de Menorca

  • Fàtima Anglada, representant de la Xarxa de Biblioteques de Menorca

  • Daniel Bagur, professional expert en audiovisuals

  • Miquel Àngel Limón, periodista cultural

  • Eva Florit, tècnica del Servei de Política Lingüística, que actuarà com a secretària, amb veu i sense vot.

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern, per delegació del Ple del Consell Insular de Menorca (Acord de 31-7-2023, BOIB núm. 109 de 5-8-2023), en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 16 de febrer de 2024

Per delegació del president El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 129/2023, de 27 de juliol)  (BOIB núm. 106 de 29-07-2023)