Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 800810
Acord Junta Govern Local modificació preus públics Escoleta Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia 19 de desembre de 2023, aprovà la modificació dels preus públics de l'Escoleta municipal, conforme segueix:

PRIMER. Procedir a la modificació del text refós de l'acord regulador del preu públic per a la utilització dels serveis de l'escoleta d'educació infantil (BOIB núm. 133, de 13 d'octubre de 2022), conforme es detalla:

“a.- Modificar la Disposició Transitòria única, passant la mateixa redactada tal com segueix:

“Amb caràcter excepcional, des de l'1 de setembre de 2023 i de forma temporal, queda suspesa l'aplicació del preu del concepte “Servei d'escoleta d'educació infantil de 8:30 a 12:30 hores” del quadre de tarifes (article 3 punt 2).

b.- Modificar la Disposició final, quedant la mateixa redactada tal com segueix:

“Aquest acord de regulació de preu públic entrarà en vigor el dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB). El seu període de vigència s'ha de mantenir fins que s'esdevingui la seva modificació o la seva derogació expressa. Pel que fa al que es recull a la disposició transitòria única, tindrà vigència amb efectes retroactius al dia 1 de setembre de 2023.

Quant a la supressió del concepte de “Inscripció per primera vegada com a alumne d'escoleta infantil” tindrà vigència a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb efectes retroactius al dia 1 de setembre de 2022”.”

Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Palma, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Sa Pobla, document signat electrònicament (21 de desembre de 2023)

El batle Biel Ferragut Mir