Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 800497
Acord del Consell General de l’Agència Tributària de les Illes Balears de dia 14 de desembre de 2023, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2023 corresponent al personal funcionari de l’Agència Tributària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell General de l'Agència Tributària de les Illes Balears, a proposta del Director de l'Agència Tributària de les Illes Balears, en la sessió ordinària de dia 14 de desembre de 2023, va adoptar, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2023 corresponent al personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, que suposa un total de 10 places, amb la distribució indicada en els annexos que s'adjunten i en els termes establerts en aquest acord.

Segon. Aquesta oferta es desglossa de la manera següent:

  1. 7 places de personal funcionari pertanyen a l'oferta pública corresponent  a la taxa de reposició d'efectius, d'acord amb els criteris establerts en l'article 19.U.3 de la Llei 6/2018, les quals s'adjunten com a annex 1.

  2. 3 places de personal funcionari corresponen a la promoció interna de l'oferta pública ordinària, places que no computen als efectes del límit màxim de la taxa ordinària de reposició d'efectius d'acord amb els criteris establerts en l'article 19.U.7 de la Llei 6/2018, les quals s'adjunten com annex 2.

Tercer. Reservar una quota mínima d'un 7 % del total de les vacants objecte de l'oferta perquè les cobreixin persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, d'acord amb el que disposa l'article 59.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Quart. Disposar que les convocatòries corresponents als processos selectius d'aquestes places s'han de publicar en el termini improrrogable de tres anys comptadors des de la data de la publicació d'aquest Acord, i hauran de garantir el compliment dels principis de lliure concurrència, igualtat, mèrit, capacitat i publicitat i seran objecte de negociació a l'àmbit corresponent.

Cinquè. Les places corresponents a l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2023 es poden acumular a les que puguin correspondre a exercicis posteriors, per a la tramitació en una única convocatòria.

Sisè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Setè. Disposar que aquest Acord produeixi efectes des de l'endemà de la publicació.

La qual cosa es publica per a general coneixement, en compliment d'allò que estableix l'article 7.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2024, de 5 de maig.

 

Palma, (signat electrònicament: 21 de desembre de 2023)

L'administrador tributari Justo Alberto Roibal Hernández (Per suplència per motiu de vacant de la Direcció de l'ATIB -art. 5.3 del'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2016 per la qual es regula l'estructura organitzativa i funcional de l'Agència Tributària de les Illes Balears)(BOIB núm. 163, de 29/12/2016)

 

ANNEX 1 Oferta d'ocupació pública ordinària -Torn lliure

Personal funcionari – Torn lliure: 7 places de taxa de reposició d'efectius

Cossos i Escales de l'ATIB

- Cos de Control, Inspecció i Administració Tributària – escala de control i inspecció tributària: 3 places a Mallorca.

- Cos administratiu tributari: 4 places a Mallorca

 

ANNEX 2 Oferta d'ocupació pública ordinària – Promoció interna

Personal funcionari - Promoció interna: 3 places

Cossos i Escales de l'ATIB

- Cos de Control, Inspecció i Administració Tributària – escala de control i inspecció tributària: 2 places a Mallorca.

- Cos administratiu tributari: 1 plaça a Menorca