Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 800472
Acord del Consell General de l’Agència Tributària de les Illes Balears de dia 14 de desembre de 2023 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa de Negociació de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 13 de juny de 2023, pel qual s’adhereix a l’Acord de la Mesa Sectorial de Serveis Generals de 31 de gener de 2023 sobre el permís per assumptes particulars, el permís per cura de fills o filles menors afectats per malaltia greu i el permís per a les víctimes de violència de gènere o de terrorisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell General de l'Agència Tributària de les Illes Balears, a proposta del Director de l'Agència Tributària de les Illes Balears, en la sessió ordinària de dia 14 de desembre de 2023, va adoptar, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Ratificar l'Acord de la Mesa de Negociació de l'Agència Tributària de les Illes Balears de 13 de juny de 2023, pel qual s'adhereix a l'Acord de la Mesa Sectorial de Serveis Generals de 31 de gener de 2023 sobre el permís per assumptes particulars, el permís per cura de fills o filles menors afectats per malaltia greu i el permís per a les víctimes de violència de gènere o de terrorisme.

Segon. Ordenar que aquest Acord  es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La qual cosa es publica per a general coneixement, en compliment d'allò que estableix l'article 7.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2024, de 5 de maig.

 

Palma, (signat electrònicament: 21 de desembre de 2023)

L'administrador tributari (Per suplència per motiu de vacant de la Direcció de l'ATIB -art. 5.3 de l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2016 per la qual es regula l'estructura organitzativa i funcional de l'Agència Tributària de les Illes Balears) (BOIB núm. 163, de 29/12/2016) Justo Alberto Roibal Hernández