Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 800288
Modificació de les delegacions de competències de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET 2023-1438

Expedient núm. 1986/2023

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, la batlessa que subscriu, Sra. Catalina Soler Torres, venc a dictar la següent resolució de conformitat amb els següents

Antecedents de fet

1r.- Dia 17 de juny de 2023 es va constituir la nova corporació sorgida de les eleccions locals celebrades el 28 de maig de 2023.

2n.- Mitjançant Decret núm. 773/2023 la batlessa va delegar a favor dels regidors les atribucions que es concreten a l'acord quart de la pròpia resolució de batlia.

3r. Mitjançant Decret núm. 850/2023 es va modificar el decret de batlia 773/2023 en el sentit que la delegació d'esports i instal·lacions esportives feta a favor del Sr. Enrique Garzón Jiménez ha de passar a favor del Sr. Toni Peña Albons, i la delegació de recursos humans serà assumida per la batlia.

4t. Dia 18 de desembre de 2023 en sessió plenària ordinària ha pres possessió del càrrec de regidor de l'Ajuntament de Felanitx el Sr. Pedro Acosta Durán, pel Partit Popular.

Fonaments de dret

Primer.- Decret núm. 773/2023 mitjançant el qual es va constituir la Junta de Govern Local, nomenar tinents de batle, i es varen delegar les competències de la Batlia, i decret núm. 850/2023 de modificació del decret anterior per canvis de delegacions.

Segon.- Llei 7/1985 de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local, i Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, que aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (ROF).

D'acord amb els antecedents de fet i fonaments de dret exposats, s'adopta la següent:

RESOLUCIÓ

Primer.- Modificar el Decret de batlia 2023-0773 pel que fa a les delegacions en els regidors, les quals queden de la següent manera:

  • Sr. Jaume Monserrat Vaquer: desenvolupament urbà, obra pública, habitatge, planejament, gestió, execució i disciplina urbanística, catàleg de camins, activitats, parcs i jardins, ciutat saludable, platges, cementeri.
  • Sr. Toni Peña Albons: innovació i noves tecnologies, turisme, esports, instal·lacions esportives, festes.
  • Sr. Sebastià Adrover Palmer: seguretat ciutadana, Policia, protecció civil, circulació, mobilitat, regidoria de s'Horta.
  • Sr. Bartomeu Nadal Nicolau: camins, espais públics, edificis municipals, enllumenat, agricultura, dinamització de nuclis rurals.
  • Sr. Enrique Garzón Jiménez: aigua, clavegueram.
  • Sra. Marina Obrador Obrador: educació en valors i joves promeses, política lingüística, conservatori, àrea social (infància, adolescència, gent gran), joventut, qualitat de vida i família, biblioteques, arxiu, igualtat (àrea de la dona, mediació cultural, gènere i orientació sexual).
  • Sr. Rafel Rubio Ferrer: comerç i emprenedoria, indústria, fires i mercats, mercat municipal.
  • Sra. Melania Mesquida Tran: benestar animal, regidoria de Portocolom.
  • Sr. Pedro Acosta Durán: neteja viària, oficina d'atenció a la ciutadania, govern participatiu, subvencions, projectes europeus, treball, hisenda, contractació, brigada municipal.

Segon.- De la present resolució se'n donarà compte al Ple en la primera sessió que es realitzi. També es notificarà personalment els designats, i es farà pública en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia de la seva signatura, d'acord amb el que estableix l'art. 44.2 del ROF.

La batlessa. D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art.3.2.h) del RD 128/2018, faig anotar a l'expedient aquesta Resolució. El secretari. Felanitx, 19 de desembre de 2023.

 

Felanitx, document signat electrònicament (21 de desembre de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres