Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 797990
No aplicació d’algunes disposicions del Decret Llei 6/2023, de 2 d’octubre, de mesures urgents en matèria d’habitatge al municipi de Ferreries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic l'acord de  Ple, adoptat  en sessió ordinària de data 30/11/2023, que textualment diu:

Primer.- NO APLICAR parcialment la disposició addicional dissetena «norma temporal per facilitar la reconversió de locals existents en habitatges» inclosa a la «Disposició addicional primera» sobre la Modificació de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears .

En aquest sentit, es proposa prohibir el canvi d'ús a la zona comercial de Cala Galdana i el canvi d'ús de local a habitatge en aquells locals en planta baixa de tot el terme municipal de Ferreries que no fa més de 10 anys que estan tancats.

Segon.- NO APLICAR en la seva totalitat la disposició addicional vint-i-unena «actuacions per permetre el creixement en alçària» inclosa a la «Disposició addicional primera» sobre la Modificació de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Tercer.- PUBLICAR el present acord al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Ferreries i al Butlletí Oficial de les Illes Balears pel seu general coneixement i efectes oportuns.

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica (20 de desembre de 2023)

El batle Pedro Pons Huguet