Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 616805
Acord del Consell de Govern de 29 de setembre de 2023 de separació i designació d’un vocal del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 30 del Text refós de la Llei de ports de l'Estat i de la marina mercant, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre, estableix la composició del consell d'administració de les autoritats portuàries. Aquest precepte disposa que el consell d'administració ha d'estar integrat pel president i pel capità marítim, com a membre nat, com també per un nombre de vocals ―comprès entre deu i setze en el cas de les Illes Balears―, els quals han de ser designats per la Comunitat Autònoma atesos determinats criteris fixats en el precepte esmentat.

El nomenament d'aquests vocals té una durada de quatre anys, renovable, llevat que l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma en disposi la separació acordada, a proposta de les organitzacions, els organismes o les entitats als quals representin.

D'acord amb aquests criteris i atesa la proposta del Consell Insular de Menorca, cal separar i designar el vocal en representació d'aquesta entitat.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de dia 29 de setembre de 2023 adoptà, entre d'altres , l'Acord següent:

Primer. Disposar la separació com a vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears del senyor Héctor Pons Riudavents, i agrair-li els serveis prestats.

Segon. Designar el senyor Adolfo Vilafranca Florit vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears en representació del Consell Insular de Menorca.

Tercer. Notificar aquest Acord a l'Autoritat Portuària de Balears i a les persones interessades.

Quart. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de setembre de 2023

El secretari del Consell de Govern Antoni Costa Costa per suplència d'acord amb l'article 3.2 del Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears