Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 616668
Acord del Consell de Govern de 29 de setembre de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament i nomenament de la persona titular de la gerència de l’entitat pública empresarial Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que el nomenament i el cessament de les persones titulars de la gerència de les entitats del sector públic instrumental autonòmic, excepte els organismes autònoms, s'han de fer d'acord amb el que estableixi la normativa aplicable i els estatuts de l'entitat. Així mateix estableix que els nomenaments i cessaments han de comunicar-se al Consell de Govern i han de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears els acords pels quals aquest òrgan es dona per assabentat.

En el mateix sentit s'expressa l'article 15.2 dels Estatuts de l'Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears (ICGIB), aprovats mitjançant el Decret 19/2023, de 27 de març, de modificació del Decret 27/2014, de 27 de juny, pel qual s'aproven els Estatuts de l'entitat pública empresarial Servei d'Informació Territorial de les Illes Balears (BOIB núm. 39, de 28 de març), segons el qual el nomenament i el cessament de la persona titular de la Gerència s'han de comunicar al Consell de Govern i han de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En data 12 de setembre de 2023, el Consell d'Administració de l'ICGIB ha acordat disposar el cessament de la senyora Francisca Mir Socías com a gerent, considerant també extingida la seva relació laboral; i ha acordat nomenar i contractar el senyor Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha com a gerent, amb efectes des de la data de signatura del contracte laboral.

El 13 de setembre de 2023, el Sr. Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha ha signat el seu contracte laboral amb l'ICGIB.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, en la sessió de 29 de setembre de 2023, adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament i l'extinció de la relació laboral de la senyora Francisca Mir Socías com a gerent de l'entitat pública empresarial Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears, en data 12 de setembre de 2023.

Segon. Donar-se per assabentat del nomenament i la contractació del senyor Manuel Bennasar Gutiérrez de la Concha com a gerent de l'Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears, amb efectes des del dia 13 de setembre de 2023.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Bulletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 29 de setembre de 2023

El secretari del Consell de Govern Antoni Costa Costa Per suplència d'acord amb l'article 3.2 del Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears