Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 615303
Modificació del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir vuit places d'oficial de Policia Local (BOIB núm. 51, de 22 d'abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En data 29/03/2023 per Decret de Batlia es varen aprovar les bases de la convocatòria pel concurs oposició per cobrir vuit places d'Oficial de Policia Local pel procediment de promoció interna (BOIB, núm. 51 de 22 d'abril de 2023)

2. En convocatòria esmentada es designava els membres del Tribunal qualificador del procés selectiu a proposta de l'Ajuntament de Calvià, en el qual el Sr. Juan Pablo Sanllehi Taayke va ser nomenat un dels vocals suplents de fer les tasques de Secretari.

3. Per Decret de Batlia de data 08/09/2023 es va estimar la sol·licitud d'abstenció del Sr. Sanllehi al concòrrer la causa prevista en l'article 23.2 c) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

4. El Decret esmentat de data 08/09/2023 també va nomenar al Sr. Domingo Bonet Rigo nou membre del tribunal qualificador en substitució del Sr. Sanllehi.

Fonaments de dret

- Article 23.2 c) de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Aquesta Tinença d'Alcaldia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril de les Bases de Règim Local, dicta la següent

Resolució

1. Modificar la compoasició del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir vuit places d'Oficial de Policia Local pel procediment de promoció interna (BOIB, núm. 51 de 22 d'abril de 2023) que queda configurat en els següents termes :

a) President: Antonio Figuerola Rivadeneira. Suplent: Antonio Roig Cirer.

b) Vocals:

- Vocal proposat per la Direcció General Emergències i Interior: Manuel Carpio Martinez. Suplent: Vicente Gómez Ferrer.

- Vocal proposat por la Escola Balear d'Administració Pública: Manuel Gallardo Gil. Suplent: Carlos Caballero Marmol.

-Vocal designat per l'Ajuntament: Juan Plasencia Venys. Suplent: Miguel Ángel Nadal Cervantes.

c) Secretari/a, amb veu i vot: Paola Van Gent Torres. Suplent: Domingo Bonet Rigo.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, en la data de la firma electrònica (24 de setembre de 2023)

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica, Comunicació, Innovació, Qualitat i Coordinació Municipal (Delegació per Resolució de Batlia de 18/07/2023) Isabel Bonet Saum