Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 613616
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 25 de setembre de 2023, relatiu a l’aprovació inicial de la proposta de modificació pressupostària (MC017) competència del Ple de la Corporació, al pressupost del Consell Insular de Menorca de l’exercici 2023 (ajuts nominatius) (exp. 0426- 2023-000017)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular en sessió de caràcter extraordinari de 25 de setembre de 2023, adoptà, entre d'altres, l'acord d'aprovació provisional de la modificació pressupostària següent:

El pressupost de la Corporació constitueix una previsió d'ingressos i una autorització de despesa l'aprovació del qual és competència del ple de la Corporació. Quan durant l'exercici sorgeixen incidències, inicialment no previstes, la legislació vigent preveu la possibilitat d'escometre modificacions pressupostàries.

L'aprovació de determinades modificacions pressupostàries, en concordança amb la competència d'aprovació dels pressuposts, es reserva en alguns supòsits (perquè impliquen variacions significatives envers el pressupost aprovat) al ple de la Corporació. Cal considerar inclosos en aquests supòsits, entre altres, la consideració de subvencions com a nominatives.

Atesa la proposta de Presidència per la què es sol·licita modificació pressupostària per corregir la fila núm. 105 de l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost general del Consell Insular de Menorca als efectes de corregir la denominació del beneficiari de l'ajut.

Atesa la proposta de Presidència per la què es sol·licita modificació pressupostària per corregir la fila núm. 112 de l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost general del Consell Insular de Menorca als efectes de corregir la denominació del beneficiari de l'ajut.

Es proposa al Ple del Consell Insular de Menorca l'adopció dels següents acords, en matèria de modificacions pressupostàries:

PRIMER.- Aprovar provisionalment la modificació de la denominació del beneficiari de l'ajut nominatiu de la fila núm.105 de l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost, conformement a la proposta que consta a l'expedient.

  • Denominació inicial: World Pàdel Tour
  • Denominació correcta: Setpoint Events, S.A.

SEGON.- Aprovar provisionalment la modificació de la denominació del beneficiari de l'ajut nominatiu de la fila núm.112 de l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost, conformement a la proposta que consta a l'expedient.

  • Denominació inicial: ClubSwam
  • Denominació correcta: Club Marítimo de Mahón

TERCER.- Disposar l'exposició al públic de l'expedient relatiu a aquesta modificació pressupostària, per un termini de 15 dies hàbils comptats des de l'endemà del dia que es publiqui el corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que també es publicarà en el tauler d'edictes de la corporació, per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin pertinents davant el Ple. I, en el cas que en el període d'informació pública no es presentés cap reclamació, es considerarà definitivament aprovat i es publicarà en el BOIB en els termes que estableix la legislació vigent.

 

Maó, 28 de setembre de 2023

Per delegació del president, la secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de julio) (Boib núm. 106, de 29 de julio de 2023)