Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 612207
Modificació ordenança fiscal taxa per les prestacions de servei de l'escoleta infantil pública i altres serveis educatius de 0 a 3 anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Modificació de l'ordenança fiscal taxa per les prestacions de servei de l'escoleta infantil pública i altres serveis educatius de 0 a 3 anys.

Als efectes del que disposa l'article 17.2 del RDL 2/2004, de 5 de març, que aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals es posa en coneixament general que a Secretaria d'aquest Ajuntament romandrà a disposició del públic, per trenta dies a partir de l'endemà de la inserció d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la província, l'expedient de modificació de l'ordenança fiscal taxa per les prestacions de servei de l'escoleta infantil pública i altres serveis educatius de 0 a 3 anys aprovada provisionalment per l'Ajuntament en Ple en sessió ordinària de dia 26 de setembre de 2023.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat/da i presentar les reclamacions que creguin oportunes en el termini d'exposició. Si no hi ha reclamacions, l'acord es considerarà definitiu. Si n'hi ha, la Corporació adoptarà l'acord definitiu procedent, resolent les reclamacions presentades i aprovant la redacció definitiva de l'ordenança.

 

Santa Eugènia a la data de la signatura electrònica, 28 de setembre de 2023

El batle José Luis Urraca Martín