Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 611807
Aprovació inicial modificació plantilla de personal 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple en sessió ordinària celebrada en data 11 de setembre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament, aprovada com a Annex del Pressupost General per a l'exercici 2023.

Considerant el disposat a l'article 126 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les Disposicions Legals Vigents en matèria de Règim Local, interpretat de conformitat amb el que disposa l'article 169.1 del Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals (TRLRHL), es posa en coneixement general que dit acord romandrà a la Intervenció d'aquest Ajuntament per quinze dies, a partir del següent a la data de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant els quals les persones interessades que estiguin legitimades segons el que estableix l'article 170.1 TRLRHL i pels motius taxativament enumerats a l'apartat 2 del mateix article, podran presentar reclamacions.

Si no hi ha reclamacions, l'acord inicial serà elevat a definitiu. Si n'hi ha, el Ple disposarà del termini d'un mes per a resoldre-les.

 

Felanitx, document signat electrònicament (27 de setembre de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres