Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 610283
Anunci exposició pública aprovació inicial PG i POD del municipi de Maria de la Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.: 998/2021, en relació amb el núm. PLN/2023/9

Procediment: Planejament General

Assumpte: publicació i exposició pública de la documentació relativa a l'aprovació inicial del PG i POD del municipi de Maria de la Salut, entregada pel Consell de Mallorca

Document signat per: el Sr. Batle

El Sr. Jaime Ferriol Martí, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut, província Illes Balears,

FA SABER

Que, el Ple de la Corporació Local, en la sessió ordinària celebrada dia 18 de setembre de 2023, primera convocatòria, va acordar, pel vot favorable de la majoria absoluta del número legal dels seus membres, l'aprovació inicial del Pla General i Pla d'Ordenació Detallada del municipi de Maria de la Salut, entregada pel servei de Planejament del Consell de Mallorca en data 4 de setembre de 2023, registre núm. 2023-E-RC-1152, de data 5 de setembre de 2023, i la seva publicació i exposició pública per un termini de quaranta-cinc dies (45), a comptar des de l'endemà al dia de la publicació de dit acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones interessades podran exercitar el seu dret a la informació en les Oficines municipals, situades en la Plaça des Pou núm. 13, de Maria de la Salut, de dilluns a divendres, de les 8.30 hores a les 14.30 hores.

Igualment, es podrà consultar la documentació de referència en la Seu electrònica de la Corporació Local, a través del següent enllaç:

Seu Electrònica de Maria de la Salut (sedelectronica.es)

Que, en compliment del que es disposa en els articles 55. 2 i 3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i 2 i 96.2 del Reglament general de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca, aprovat per acord del Ple del Consell Insular de Mallorca, de data 29 de març de 2023, se sotmet a Informació Pública la documentació de referència per un termini de quaranta-cinc (45) dies.

El que es publica per a general coneixement i els efectes que calguin.

 

Maria de la Salut, 27 de setembre de 2023

El batle Jaime Ferriol Martí