Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 607788
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, a proposta de la direcció gerència de l’Escola Balear de l’Administració Pública, per la qual es modifica la llista de persones aspirants seleccionades al concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l’illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora gerent de l'Escola Balear de l'Administració Pública ha formulat la proposta de resolució següent,

Fets

1. Per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 10 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022) es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

2. Mitjançant Acord de la Comissió Tècnica de Valoració, de 24 de març de 2023, es publica la llista provisional de puntuacions obtingudes en la valoració de mèrits del procediment selectiu per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

3. Mitjançant Acord de la Comissió Tècnica de Valoració, de 14 d'abril de 2023, es publica la llista definitiva de puntuacions obtingudes en la valoració de mèrits del procediment selectiu per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

4. En data 27 d'abril de 2023, el senyor Jaume Ripoll Romaguera interposa un recurs d'alçada contra l'Acord de la Comissió Tècnica de Valoració, pel qual es varen aprovar i publicar la llista definitiva de valoració de mèrits del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca. La persona recurrent, en síntesi, al·lega que la puntuació obtinguda no coincideix amb la puntuació al·legada a la sol·licitud, en relació amb l'apartat 6.2.b) de les bases de la convocatòria, referent als coneixements de llengua catalana.

5. En data 25 d'abril de 2023, el senyor Juan de Dios García López interposa un recurs d'alçada contra l'Acord de la Comissió Tècnica de Valoració, pel qual es varen aprovar i publicar la llista definitiva de valoració de mèrits del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca. La persona recurrent, en síntesi, al·lega que la puntuació obtinguda no coincideix amb la puntuació al·legada a la sol·licitud, en relació amb l'apart 6.2.a) de les bases de la convocatòria, referent l'experiència professional, i l'apartat 6.2.b) de les bases de la convocatòria, referent als coneixements de llengua catalana.

6. Mitjançant Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 30 de maig de 2023, a proposta de la direcció gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública, es va aprovar la llista de persones aspirants seleccionades en el concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca (BOIB núm. 72, de 1 de juny de 2023).

7. Mitjançant resolució de data 7 de juliol de 2023, es va estimar el recurs d'alçada interposat, en el sentit següent:

- Estimar el recurs d'alçada interposat pel senyor Jaume Ripoll Romaguera contra l'acord de la Comissió Tècnica de Valoració pel qual s'aproven i es fan públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

8. Mitjançant resolució de data 7 de juliol de 2023, es va estimar parcialment el recurs d'alçada interposat, en el sentit següent:

- Estimar parcialment el recurs d'alçada interposat pel senyor Juan de Dios García López contra l'acord de la Comissió Tècnica de Valoració pel qual s'aproven i es fan públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

9. Atès l'anterior, escau modificar la llista de persones aspirants seleccionades en el concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

Fonaments de dret

1. L'article 112 i concordants de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3.L'article 6.3.c) , l'article 15 i concordants, i l'article 54.1.a) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. L'article 12 de l'annex del decret 31/2012 de 13, d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

5. L'article 4 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. Acord del Consell de Govern de 4 d'agost de 2023 pel qual es disposa el nomenament de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública.

7. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears (BOIB extraordinari núm. 94, de 10 de juliol de 2023).

8. El Decret 17/2023, de 23 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol (BOIB núm.117, de 24 d'agost de 2023).

9. La base 10 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 10 de febrer de 2022, a proposta de la Direcció Gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca (BOIB núm. 28 de 22 de febrer de 2022).

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la llista de persones aspirants seleccionades en el concurs per formar part d'una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca, aplicant la nova puntuació obtinguda a les persones recurrents i als interessats afectats per aquesta revisió de puntuació, arran de l'estimació del recurs d'alçada interposat pel senyor Jaume Ripoll Romaguera, i de l'estimació parcial del recurs d'alçada interposat pel senyor Juan de Dios García López.

La composició final de la borsa, amb la modificació corresponent, consta en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el tauler d'anuncis de l'Escola Balear d'Administració Pública, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica i a la pàgina web < http://oposicions.caib.es/ >.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 26 de setembre de 2023)

La direcció gerència proposant María Violeta Rodríguez Martínez

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

Annex Borsa del cos facultatiu superior, escala enginyeria, especialitat enginyeria agrònoma, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca

*Llista general de les persones integrants de la borsa modificada arrel de l'estimació de recursos

DNI

Llinatges, nom

Puntuació

Ordre

***7337*

LORENTE GARCIA, MARIA JOSE

16,0000

1

***6708*

MIRO RAYNAUD, ADRIAN

16,0000

2

***9773*

LLURBA FORTUNY, MONTSERRAT

15,0000

3

***9938*

MAS ROIG, PEDRO

15,0000

4

***3489*

GELABERT VIDAL, FELIP

11,5800

5

***7540*

GAYA CLADERA, FRANCESC

9,2400

6

***3904*

VEGA ORDAX, ESTEBAN

8,5920

7

***5568*

RUL·LAN POMAR, JUANA ANA

7,7920

8

***2004*

CALDENTEY POZO, FRANCISCA ANA

7,1720

9

***3418*

TROBAT SBERT, JERÒNIA

6,5800

10

***0268*

LLOBERA MAHY, PAU

5,5000

11

***9153*

LÓPEZ SERRA, MARTA

5,1800

12

***2853*

MESTRE RAMOS, ANTONI

5,0000

13

***3123*

GARCIA LOPEZ, JUAN DE DIOS

4,8560

14

***6153*

RIPOLL ROMAGUERA, JAIME

4,4400

15

***6558*

OLTRA CEBOLLA, MARIA ISABEL

4,0000

16

***6860*

PONS MIQUEL, AINA MARIA

4,0000

17

***7321*

QUETGLAS CALVÓ, BÀRBARA MARIA

4,0000

18

***5412*

HERRERO ALVARO, MANUEL

4,0000

19

***1970*

MARCH VILANOVA, LLORENÇ

4,0000

20

***8955*

PASCUAL LUCAS, AURA ESTELA

3,3960

21

***9360*

FORTUNY LUNA, ANA MARIA

3,0000

22

***2689*

LLORET PÉREZ, INÉS

3,0000

23

***4348*

MILLAN MINGUEZ, ANA MARIA

3,0000

24

***0720*

MASSANET NEUBAUR, MARIA

3,0000

25

***8016*

ORELL REGIS, MARIA ANTONIA

3,0000

26

***7454*

CANOS FRANCH, GEMMA

3,0000

27

***5761*

CAZADOR COMINO, ENCARNACION

3,0000

28

***6186*

JORDA MONCHO, AGUEDA

3,0000

29

***8249*

DE PRADO BAUTISTA, MARIA ISABEL

3,0000

30

***9581*

SALAS VICENS, MARIA DE LLUCH

3,0000

31

***5918*

LLOMPART CIFRE, MIQUEL

3,0000

32

***9091*

POZUELO NIETO, FERNANDO

3,0000

33

***2984*

CANO PIQUERAS, MIGUEL DE LOS SAN

3,0000

34

***0367*

CRUZA QUILES, SALVADOR

3,0000

35

***1120*

MARÍ BENLLOCH, MANUEL DANIEL

3,0000

36

***2039*

FRASQUET PARIS, VICENT

3,0000

37

***8783*

ROMAN ALORDA, ARMANDO

3,0000

38

***8604*

CRESPÍ ROIG, LLUC

3,0000

39

***6659*

BARCELÓ ÁVILA, ANTONIO

1,5760

40

***3032*

ARRIBAS DORADO, MARÍA GEMA

0,0000

41

***4288*

DE PABLOS PUIG, CAROLINA

0,0000

42

***9876*

VÁZQUEZ MUÑOZ, PATRICIA ALEJANDR

0,0000

43

***6533*

SINTES GARCIA, ELISABET

0,0000

44

***0184*

CASANOVA VILLAPLANA, BEATRIZ

0,0000

45

***7169*

MOLINA BLÁZQUEZ, HERMINIO JAVIER

0,0000

46

***2747*

PRATS MUT, JOAN RAMON

0,0000

47

***8811*

MORENO VALLES, NICOLAS

0,0000

48