Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 562059
Resolució d'Alcaldia de l’expedient núm. 0263/2023, de data 5 de setembre de 2023, referent a la estimació i desestimació d’esmenes presentades, llistat definitiu de les persones admeses i excloses i designació del Tribunal Qualificador per la constitució de borsa de feina extraordinària per atendre les necessitats d'interinitat i temporals de personal funcionari interí com a tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1), de l'Ajuntament de Deià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci de la Resolució d'Alcaldia de l'expedient núm. 0263/2023, de data 5 de setembre de 2023, referent a la estimació i desestimació d'esmenes presentades, llistat definitiu de les persones admeses i excloses i designació del Tribunal  Qualificador per la constitució de borsa de feina extraordinària per atendre les necessitats d'interinitat i temporals de personal funcionari interí com a tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1), de l'Ajuntament de Deià.

Anunci de la Resolució d'Alcaldia de l'expedient núm. 0263/2023, de data 5 de setembre de 2023, referent a la estimació i desestimació d'esmenes presentades, llistat definitiu de les persones admeses i excloses i designació del Tribunal  Qualificador per la constitució de borsa de feina extraordinària per atendre les necessitats d'interinitat i temporals de personal funcionari interí com a tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1), de l'Ajuntament de Deià.

DECRET DE BATLIA

Atès el Decret núm. 317/2023, de 8 de juny, d'aprovació de les bases que han de regir la convocatòria per a constituir, mitjançant concurs de mèrits, una borsa de feina extraordinària per atendre les necessitats d'interinitat i temporals de personal funcionari interí com a tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1), de l'Ajuntament de Deià, i publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 77, de 10 de juny.

Atès el Decret núm. 450/2023, de 25 d'agost, d'aprovació provisional de les persones admeses i excloses del procés selectiu dalt referenciat, així com de la concessió de tres dies hàbils per esmenar documentació.

Expirat el termini de presentació d'esmenes en data 30 d'agost de 2023, i havent rebut tres esmenes per part de la senyora Ferdi, la senyora Martinez i la senyora Romero.

Atès l'informe favorable de la tècnica jurídica de la Corporació emès en data 4 de setembre de 2023.

RESOLC

PRIMER. Desestimar l'esmena presentada en data 28 d'agost de 2023 per registre general numero 783/2023 per la sra. Martinez atès que la documentació aportada no correspon a la certificació oficial del nivell B2 de català.

SEGON.- Estimar l'esmena presentada en data 30 d'agost de 2023 per registre general numero 789/2023 per la sra. Ferdi atès que aporta el document annexe III d'autobaremació.

TERCER.- Estimar l'esmena presentada en data 29 d'agost de 2023 per registre general numero 784/2023 per la sra. Romero relativa a la correcció del seu segon cognom.

QUART.- Aprovar definitivament la relació de persones aspirants admeses que reuneixen tots els requisits de les bases el procés selectiu per a la constitució d'una borsa de feina de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 77, de 10 de juny, següent:

Gabriel Ballester Falcó

****7755*

Estefania Serrano Luque

****2202*

Maria Estela Romero Bennaser

 ****4147*

Mireia Guitart Utge

****5412*

Marta García Salvà

****2874*

Andrea Moret González

****7560*

Montserrat Vila Codina

 ****1015*

Júlia Ferrer Bausà

****7194*

Elionor Pérez Noguera

****3946*

María Luisa Martínez Ribas

****6949*

Bartomeu Vallori Márquez

****6965*

Maria Antònia Grimalt Bosch

****2456*

Carles Mouisson Miralles

****3007*

Pere Josep Garcia Munar

****4005*

Catalina Maria Martorell Fullana

****2826*

Victòria Verger Aguilar

****4892*

Maria de Lluc Unzueta Payeras

****2009*

Blanca Bernardo Marcos

****7959*

María José Pérez Ruiz

****5777*

Norma Maria Garrido Gomila

****5242*

Andrea Cañavate Ochoa

****6256*

Victòria Frontera Gallardo

****5635*

Fàtima Zohra Ferdi Sabir

****6550*

CINQUÈ.- Aprovar definitivament la relació de persones aspirants excloses del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de feina de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 77, de 10 de juny, següent:

Sergio Quevedo Márquez

 ****2160*

Marina Caubet Pujol

****7034*

Júlia Ferrer Bausà

****7194*

Silvia Regina Arrascue Paredes

****3223* 

Caterina Martínez Horrach

****7603*

SISÈ.- Designar com a persones membres del Tribunal Qualificador del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de feina de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 77, de 10 de juny , una presidenta i dos vocals, un dels quals ha de fer les funcions de secretari o secretària, i el mateix nombre de suplents, atès que ha resultat impossible designar cinc membres titulars i cinc suplents, d'acord amb les propostes realitzades pels organismes corresponents es designa a:

Membres

Identitat

Presidència

Silvia Rodriguez Garcia( A2 Treballadora social  Ajuntament de Deià)

Suplència

Daniel Jose Mendo Romero ( A1 Cap del servei jurídic-administratiu Ajuntament de Campos)

Secretari

 Lorenzo Lladó Colom ( C1 Cap de la Policia Local Ajuntament de Deià)

Suplència

Maria Vidal Salva ( A1 Tècnica d'administració general Ajuntament d'Andratx)

Vocalía

Francesca Mendez Coll ( C1 Administrativa comptable Ajuntament de Deià)

Suplència

Francisco Massip Vallès (C1 Ajuntament de Binissalem)

SETÈ. Notificar la present resolució a les persones membres designades.

VUITÈ. Publicar la relació definitiva de persones aspirants admeses i excloses i la designació del Tribunal Qualificador del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de feina de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat interí de l'Ajuntament de Deià al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 5 de setembre de 2023

El batle Lluís Enric Apesteguía Ripoll)