Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 561962
Informació pública del Projecte per a l’adequació i millora de la seguretat en l’accés al recinte de sa Coma al TM de Sant Antoni de Portmany, Eivissa. (Exp. 2023/16223N)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 25 d'agost de 2023, s'ha pres en consideració i s'ha aprovat inicialment el Projecte per a l'adequació i millora de la seguretat en l'accés al recinte de sa Coma, al TM de Sant Antoni de Portmany, Eivissa, redactat per l'enginyer de camins, canals i ports, Sr. Roger Torregrosa Llorens, amb un pressupost base de licitació, sense IVA, de 39.952,15 € (trenta-nou mil nou-cents cinquanta-dos euros amb quinze cèntims), amb un IVA de 8.389,95 € (vuit mil tres-cents vuitanta-nou euros amb noranta-cinc cèntims), que fa un pressupost total, IVA inclòs, de 48.342,10 € (quaranta-vuit mil tres-cents quaranta-dos euros amb deu cèntims).

L'expedient de l'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Servei d'Infraestructures Viàries del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme d'aquest Consell Insular (Av. d'Espanya, núm. 49, ciutat d'Eivissa) per un termini de 20 dies, tot de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, i l'article 83.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (BOE núm.236, de 2 d'octubre).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, 5 de setembre de 2023

El cap de Servei d'Infraestructures Viàries Antonio Marí Noguera