Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 341668
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-519/2021

AGUILO FEMENIAS, MARGARITA

***9582**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-1201/2021

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. 2-La ubicació de l'establiment tant de la memòria descriptiva, com de la memòria tècnica, no coincideix amb la de la sol·licitud.

En el document 5: memòria tècnica pel programa 2, el nºRII és incorrecte.

MOVESIII-2200/2021

RUIZ CORTES, JULIO CESAR

***4732**

En el document 5 manca emplenar el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora i les firmes del sol·licitant i del representant de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-2441/2021

ZAFORTEZA VILLALONGA, MARIA AUXILIADORA

***0582**

El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant.

MOVESIII-2970/2021

CAÑELLAS MURCI, BERNARDO

***7879**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Manca presentar document 4: declaració de mínimis. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3008/2021

GRUPO EASYCHARGER S.L

***2774**

Cal aportar escriptures del canvi de denominació de l'empresa amb els nous poders de representació. Manca CIF de l'empresa.  A la memòria presentada no apareix la instal·lació de panells solars, aclarir aquesta divergència. Al pressupost, les partides han d'estar desglossades. (partides 3 i 9). Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Acord marc no està signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3136/2021

PERELLÓ FERRIOL, CRISTÒFOL

***1828**

En el document 1 cal indicar el tipus de beneficiari. Cal aportar còpia del DNI del sol·licitant. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de impost de tracció mecànica

MOVESIII-3153/2021

PONS DE LA CRUZ , DAMASO

***9240**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

MOVESIII-3162/2021

ROCA GARCÍAS, EVA TANIT

***3355**

Cal aportar el document 5 degudament signat pel sol·licitant. Les coordenades UTM "X" e "Y" no coincideixen amb la direcció del punt de recàrrega.

MOVESIII-3188/2021

BULGARINO, ANTONIO

***0820**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Cal presentar fotocòpia DNI., Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3190/2021

RENAULT ESPAÑA COMERCIAL S.A.

***3291**

Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa, Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3194/2021

FORTEZA OLIVER, MARIA ROSA

***6367**

En el document 1 s'indica que és persona física i també que és una petita empresa. Aclarir aquesta divergència. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3196/2021

ARAGON HERRAIZ, ESTEBAN

***7668**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-3198/2021

MUÑIZ RODRIGUEZ, YOLANDA

***1037**

Emplenar degudament a dades del programa 2 l'empresa instal·ladora habilitada. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3199/2021

MASOT PRATS, JOAN

***4443**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada i signada. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3200/2021

MORAGUES CANELA, MIGUEL

***6988**

Cal aportar còpia del DNI. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3202/2021

ROCA CLUSELLAS, MARÇAL

***2498**

En el document 1 el nº de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar un certificat d'empadronament actualitzat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-3203/2021

BLU ENERGIA Y TELECOMUNICACIONES SL

***5912**

En el document 1 s'indica que és una empresa, però que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-3205/2021

MAIZ CHACON, JORGE

***0986**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar fotocòpia DNI. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3206/2021

QUIÑONERO TORNE, FRANCISCO JAVIER

***5225**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3207/2021

GILI COMAS, MARIA

***3388**

Al pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir

MOVESIII-3208/2021

SAN SEGUNDO ESCUDERO, MIGUEL

***1252**

En el document 1 cal omplir correctament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant", cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut cap ajut pel mateix concepte. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat. Cal aportar el document 6 degudament emplenat i signat. Cal aportar el document 7 degudament emplenat i signat. Cal aportar el document 8 degudament emplenat i signat

MOVESIII-3209/2021

MAJORCA HOTELS S.L.U

***2198**

Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa

MOVESIII-3212/2021

FERRER CAIMARI, JUAN ANTONIO

***7531**

Cal aportar document 4: declaració de mínimis

MOVESIII-3217/2021

MAS REINADO, CRISTINA

***5834**

Al pressupost no queda clar el model de vehicle que es vol adquirir

MOVESIII-3220/2021

PALMER LEÓN, ALICIA BELEN

***6168**

El pressupost no indica l emplaçament del punt de càrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega degudament emplenat i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3225/2021

TEJERO DELGADO, SILVIA

***0232**

El document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajut, Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajut. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajut. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajut

MOVESIII-3230/2021

FORNES GROUP2 2018 SL

***5961**

En el document 1 cal emplenar l'apartat "Representant legal de l'empresa" i manca la signatura del representant legal de l'empresa. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III", ha d'estar a nom del sol·licitant i manca la data. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3231/2021

MARTORELL BALLESTER, ANA

***1633**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle desballestat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3234/2021

REPSOL BUTANO, S.A.

***0764**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.  Cal aportar CIF de l'empresa. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa. Cal que el pressupost sigui detallat i apareguin les diferents partides. Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3235/2021

ALCOVER BALAGER, JORDI

***0350**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. L ajut sol·licitat es incorrecte. Cal presentar el document 5 signat pel sol·licitant i segellat per l'empresa instal·ladora. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3236/2021

STUARDO GALDAMES, JENY CRISTINA

***4544**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada; a la sol·licitud el núm. compte bancari no coincideix amb el núm. compte bancari anotat en el tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar el certificat d' empadronament

MOVESIII-3237/2021

BROKERS INTERACTIVE SLU

***3322**

En el document 1 cal emplenar correctament l'apartat "Representant legal" i manca signatura del representant legal de l'empresa. El pressupost/factura del vehicle que es presenti ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III", manca el nom del sol·licitant i la data. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3239/2021

CARRILETS TURISTICS, SLU

***4298**

Cal presentar el pressupost a nom del sol·licitant amb les partides desglossades, tant d'instal·lació com de projecte. El pressupost de l'equip no coincideix amb l'import de l'equip de la memòria presentada. Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3240/2021

MARINE ELECTRIC SLU

***7231**

Al pressupost no queda clar el model de vehicle que es vol adquirir i la data del pressupost és errònia.

MOVESIII-3241/2021

ARQUERO POU, MARTA MARIA

***8985**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut cap ajut pel mateix concepte. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-3242/2021

AGUAS DE ALGAIDA S.L

***7479**

Al pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir i manca la data.

MOVESIII-3243/2021

MAYANS CRESPI, SILVIA

***6837**

En el document 1 cal indicar la inversió i l'ajut sol·licitat i si té activitat mercantil i comercial. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3245/2021

MALLORCA RESIDENCIA SL

***6076**

En el document 1 cal emplenar l'apartat "Representant legal". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3246/2021

PASCUAL SANTOS, JESUS

***0809**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3250/2021

BERLANGA DIAZ, JUAN

***5668**

Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-3252/2021

PEERS, DANIEL GRAHAME

***0795**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3254/2021

ALORDA GUAL, PERE JOAN

***9081**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut cap ajut pel mateix concepte i ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajut. Cal aportar certificat d'empadronament. El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant

MOVESIII-3257/2021

MOTORISA LLOGUER S.L

***5513**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa (Escriptura incompleta).

MOVESIII-3258/2021

FLORIT PERELLO, SEBASTIAN

***8749**

En el document 1 la persona que apareix com a representant legal només és autoritzat. Cal aportar DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-3259/2021

TUR ESCANDELL, VICENTE

***9092**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat. Cal aportar còpia del DNI del sol·licitant.

MOVESIII-3261/2021

MORALES BARRAGAN, ISMAEL

***3496**

Cal aportar el pressupost de l'equip de recàrrega de vehicle elèctric.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 23 de maig de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo