Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció tercera. Cursos i formació

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 341476
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aprova la llista definitiva de quatre alumnes que restaven pendents d’avaluació que han superat la 43a promoció, grups 6 i 7, del Curs bàsic de capacitació per a l’accés a la categoria de policia del cos de policia local realitzat a Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Resolució de la Direcció gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública de 29 de març de 2022 es va aprovar la convocatòria, descentralitzada per illes, de la 43a promoció del curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia del cos de policia local per a l'any 2022 (BOIB núm. 44, de 31 de març).

2. Mitjançant Resolució de la Direcció gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública es varen adjudicar les places de la 43a promoció del curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia per a l'any 2022 (BOIB núm. 16, de 6 de febrer).

3. En data 25 d'abril va començar el curs bàsic a les illes de Mallorca (grup 1), Menorca (grup 4 ) i d'Eivissa (grup 5 ). D'altra banda, en dates 2 i 9 de maig van començar també a Mallorca els grups 2 i 3 (aquest darrer integrat únicament pels alumnes del procediment extraordinari convocat per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 19 d'octubre de 2021). És important destacar que a Mallorca, Menorca i Eivissa han rebut la formació tant els alumnes del procediment extraordinari com els funcionaris en pràctiques que han superat un procés selectiu de la categoria de policia a un determinat municipi.

4. En data 29 d'octubre de 2022 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es van convocar dues noves edicions del curs de capacitació per accedir a la categoria de policia i per constituir la borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, aprovada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 23 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre).

5. En data 7 de novembre de 2022 varen començar les dues edicions esmentades del curs bàsic a Inca (grups 6 i 7) formada pels aspirants a la borsa.

6. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de data 12 de gener de 2023, es va aprovar la llista definitiva de persones que han superat el Curs bàsic de capacitació per a l'accés a la categoria de policia del cos de policia local dels grups 1, 2, 3, 4 i 5 corresponent a la 43a promoció (BOIB núm. 6, de 14 de gener).

7. En data 30 d'abril de 2023 varen finalitzar les dues edicions del curs bàsic (grups 6 i 7) impartides a Inca, excepte quatre alumnes que restaven pendents de realitzar la formació d'una assignatura i de completar l'avaluació conductual.

8. En data 10 de maig la Comissió d'Avaluació i d'Actualització va aprovar les notes definitives dels alumnes dels grups 6 i 7 (Inca) que ja havien superat el curs bàsic de capacitació.

9. En data 20 de maig de 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears la llista definitiva d'alumnes que han superat les dues edicions de la 43a promoció del curs bàsic de capacitació per a l'accés a la categoria de policia del cos de policia local realitzades a Inca (grups 6 i 7).

10. En data 19 de maig l'esmentada comissió va aprovar la llista definitiva de notes de l'alumne José Tugores Córcoles en tant havia finalitzat la formació pendent i aprovat el curs bàsic de capacitació per a l'accés a la borsa extraodinària de policia impartit a Inca (grup 7) i va acordar elevar-ho a aprovació de la consellera. Així mateix, en la mateixa data la comissió va aprovar les notes provisionals dels alumnes Bernardino Font Mayol (grup 6), Blanca Llabrés Socías i Antoni Monroig Riera (grup 7) del curs bàsic de capacitació que tenien pendent l'avaluacio conductual i se'ls va atorgar un termini per a poder presentar al·legacions.

11. Els tres alumnes dels quals es van aprovar les notes provisionals van comunicar la seva renuncia al dret a realitzar al·legacions.

12. En data 22 de maig la Comissió d'Avaluació i d'Actualització ha aprovat les notes definitives dels tres alumnes que tenien pendent l'avaluació conductual, que han resultat tots aptes i ha acordat elevar a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat la proposta definitiva de declarar-los aptes.

Fonaments de dret

1. L'article 30.19 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, en la redacció donada per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears.

2. L'article 39 de la Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat.

3. Els articles 34.3 i 28.3 de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

4. Els articles 177 i següents del Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, aprovat pel Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears.

5. El Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. L'article 24 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial Decret 364/1995, de 10 de març.

7. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. La Resolució de la Direcció gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública per la qual s'aprova la convocatòria de la 43a promoció del curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia del cos de policia local per a l'any 2022 (BOIB núm. 44 de 31 de març)

9. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 26 d'octubre de 2022 per la qual es convoquen dues edicions del curs de capacitació per accedir a la categoria de policia, i per constituir la borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, aprovada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 23 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre).

10. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Declarar aptes i aprovar la llista definitiva de quatre alumnes que restaven pendents d'avaluació per haver superat el curs bàsic de capacitació de la 43a promoció per a l'accés a la categoria de policia del cos de policia local realitzades a Inca (grups 6 i 7), que s'indiquen a continuació:

GRUP 6 – 43 PROMOCIÓ CURS BÀSIC POLICIA LOCAL

DNI

LLINATGES

NOM

NOTA

***3558*

FONT MAYOL

BERNARDINO

APTE

GRUP 7 – 43 PROMOCIÓ CURS BÀSIC POLICIA LOCAL

DNI

LLINATGES

NOM

NOTA

***9567*

LLABRES SOCIAS

BLANCA

APTE

***1789*

MONROIG RIERA

ANTONI

APTE

***9863*

TUGORES CÓRCOLES

JOSÉ

APTE

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'EBAP.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (23 de maig de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez