Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 339987
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de modificació de la Resolució de data 28 d’abril de 2023 per la qual s’aprova la convocatòria d’un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa d’Eivissa (BOIB núm. 57, de 4 de maig)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 4 de maig de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 57 la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la convocatòria d'un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa d'Eivissa.

2. En data de 18 de maig es va publicar en el BOIB núm. 66 l'Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 pel qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, pel qual , es modifica el requisit del carnet de conduir dels llocs de treball de vigilants de reserva marina de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. També s'ha observat una errada en el punt 1 (Experiència professional), 3 (Exercicis superats) i 4 (Prestació de serveis en la Unitat de Suport Conjuntural de la direcció general competent en matèria de funció pública) de l'annex 2, atès que es circumscriuen els mèrits al cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor i certificat de formació bàsica regulat per l'Ordre FOM/2296/2002, de 4 de setembre, a l'illa d'Eivissa. Per no produir discriminacions, aquests mèrits han d'anar referits al cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4.Per tot això i atès que encara no ha vençut el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria publicada al BOIB núm. 57 de data 4 de maig, s'han de modificar les bases en el sentit d'establir com a requisit de participació en el concurs el carnet de conduir B. En conseqüència, s'ha d'atorgar un nou termini de 15 dies hàbils des de la publicació de la present resolució per tal de presentar noves sol·licituds de participació. Les sol·licituds presentades fins las publicació d'aquesta modificació de les bases es consideren vàlidament presentades i no cal presentar-les de nou.

Fonaments de dret

1. Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 mitjançant el qual s'aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm.66 de 18 de maig de 2023).

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

3.L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

4. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat pel Decret 25/2021, de 8 de març i pel Decret 1/2022, de 27 de juliol de la presidenta de las Illes Balears).

Per tot això, dict la següent

 

​​​​​​​Resolució

1. Modificar en els termes que estableix l'annex de la present Resolució els canvis detectats en el títol de la resolució, en el cos de la resolució i en els annexos 1, 2 i 3.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'Administració de la CAIB.

Interposició de Recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 22 de maig de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

La direcció Gerència de l'EBAP Maria del Carmen Iglesias Manjón

 

ANNEX

- En el títol de la resolució,

On diu:

“amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

Hi ha de dir:

“amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“

- En el cos de la resolució,

On diu:

Fets

1. “amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

Hi ha de dir:

Fets

1. “amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“

On diu:

Proposta de resolució

1. “amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

 

​​​​​​​Hi ha de dir:

Proposta de resolució

1. “amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“

- En l'annex 1,

On diu:

1. Normes Generals

1.1 “amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

Hi ha de dir:

1. Normes Generals

1.1 “amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“

On diu:

3. Requisits i condicions de les persones aspirants

f) “amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

Hi ha de dir:

3. Requisits i condicions de les persones aspirants

f) “amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“

- En l'annex 2,

On diu:

1. Experiència professional

- “Serveis prestats com a empleat públic en qualsevol administració pública, sempre que es trobin dins l'àmbit d'aplicació de la Llei 70/1978, de 26 de desembre, reconeixement de serveis previs en l'Administració pública., exercint funcions de naturalesa o contingut tècnic anàlegs a les del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor i certificat de formació bàsica regulat per l'Ordre FOM/2296/2002, de 4 de setembre, a l'illa d'Eivissa: 0,12 punts per mes, fins a un màxim de 12 punts.“

Hi ha de dir:

1. Experiència professional

- “Serveis prestats com a empleat públic en qualsevol administració pública, sempre que es trobin dins l'àmbit d'aplicació de la Llei 70/1978, de 26 de desembre, reconeixement de serveis previs en l'Administració pública., exercint funcions de naturalesa o contingut tècnic anàlegs a les del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears: 0,12 punts per mes, fins a un màxim de 12 punts.“

On diu:

3. Exercicis superats

“Els exercicis superats de processos selectius per oposició o concurs oposició del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor i certificat de formació bàsica regulat per l'Ordre FOM/2296/2002, de 4 de setembre, a l'illa d'Eivissa: 2 punts per cada exercici superat, fins un màxim de 8 punts.“

Hi ha de dir:

“Els exercicis superats de processos selectius per oposició o concurs oposició del cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears: 2 punts per cada exercici superat, fins un màxim de 8 punts.“

On diu:

4. Prestació de serveis en la Unitat de Suport Conjuntural de la direcció general competent en matèria de funció pública

“En aquest apartat es valora la prestació de serveis a la Unitat de Suport Conjuntural de la direcció general competent en matèria de funció pública, sempre que s'hagin prestat al cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor i certificat de formació bàsica regulat per l'Ordre FOM/2296/2002, de 4 de setembre, a l'illa d'Eivissa, d'acord amb les previsions contingudes en l'article 88 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb 0,025 punts per mes complet. La puntuació màxima d'aquest apartat és d'1 punt.“

Hi ha de dir:

“En aquest apartat es valora la prestació de serveis a la Unitat de Suport Conjuntural de la direcció general competent en matèria de funció pública, sempre que s'hagin prestat al cos ajudant facultatiu, de vigilant de reserva marina de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb 0,025 punts per mes complet.“

- En l'annex 3,

On diu:

Comissió Tècnica de Valoració

- “amb els requisits de carnet de conduir A1 en vigor“

Hi ha de dir:

Comissió Tècnica de Valoració

- “amb els requisits de carnet de conduir B en vigor“