Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 294280
Aprovació definitiva projecte d'urbanització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia 25 d'abril de 2023, entre d'altres, adoptà el següent acord, la qual la seva part dispositiva diu textualment:

PRIMER.- Aprovar definitivament el projecte d'urbanització de la UE 4.10 de les vigents NNSS, havent-se de complir les condicions dels informes dels Serveis Tècnics i Jurídics abans transcrits i dels informes sectorials emesos.

SEGON.- La concessió de llicències i l'ocupació dels edificis està condicionada a la connexió del projecte d'urbanització a l'estació depuradora i aquesta es podrà dur a terme amb l'entrada en funcionament de l'ampliació de l'EDAR de Palma II. La responsabilitat d'executar la connexió del projecte d'urbanització a l'estació depuradora correspon al promotor de la urbanització, responent en qualsevol cas la fiança de les obres d'urbanització. Pel que fa a la concessió de llicències a l'àmbit de la UE abans que finalitzin les obres d'urbanització, serà d'aplicació el règim de l'article 384 del RLOUS, corresponent als propietaris que sol·licitin l'edificació dels corresponents parcel·les la verificació d'aquests requisits i el compliment de les determinacions exposades per les Administracions competents al procediment d'avaluació ambiental tramitat, en  relació a les condicions per a la concessió de llicències en el supòsit que no hi hagi disponibilitat de tractament de les aigües residuals a l'EDAR II. El promotor de la urbanització comunicarà per escrit a tots els adquirents de les parcel·les l'existència d'aquesta condició.

TERCER.- Abans de l'inici de les obres, i en un termini màxim de dos mesos des de la notificació de l'aprovació definitiva,  s'haurà de constituir una garantia financera del 6% de les obres d'urbanització, prestada segons els requisits establerts per la legislació de contractació del sector públic, a favor de l'Ajuntament, d'acord amb allò determinat a l'article 200.3 del Reglament de la LOUS.

QUART.- Que es publiqui l'acord al BOIB i al punt d'accés electrònic municipal per a general coneixement

https://seuelectronica.marratxi.es/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_TABLON&lang=CA,

amb publicació a aquest darrer mitjà de la documentació íntegra aprovada; i que es notifiqui l'acord al promotor de la urbanització.

Contra aquest Acord, que és definitiu en via administrativa, només podrà interposar el recurs de reposició previst als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015 sobre PAC, davant el Batle, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la notificació expressa de l'Acord.

L'esmentat recurs de reposició s'entendrà desestimat si transcorregués un altre mes sense que es notifiqui la seva resolució.

Contra el que s'hagi resolt en el recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de DOS MESOS, comptats des del següent dia al de la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició, si fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS comptats a partir del dia següent a aquell en que, d'acord amb la seva normativa específica, es produeixi l'acte presumpte.

No obstant, podrà utilitzar qualsevol d'altres recursos, si ho creu convenient. 

 

Marratxí, 2 de maig del 2023

El regidor d'Urbanisme Joan Francesc Canyelles Garau