Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 270978
Resolució del director de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual es nomenen els membres de l’òrgan de selecció de la convocatòria del procés selectiu d’estabilització mitjançant concurs oposició de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 27 de desembre es va publicar al BOIB núm. 168 la Resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir una plaça de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. D'acord amb la base 19.1.1. de la convocatòria el tribunal és l'òrgan de selecció encarregat de dur a terme aquest procés selectiu. S'ha de constituir un tribunal per cada grup professional. Els tribunals s'han d'ajustar, pel que fa la composició, a la disposició addicional catorzena del Decret llei 6/2022, de 13 de juny que preveu que es podran constituir amb un president i dos vocals, un dels quals ha de fer les funcions de secretari, i el mateix nombre de suplents.

3. D'acord amb la base 19.1.3 de la convocatòria la determinació de la composició dels tribunals s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

a) El president serà designat lliurement pel director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

b) Els vocals han de ser nomenats per sorteig entre el personal laboral fix en situació de servei actiu a l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que pertanyin al grup de què es tracti. El sorteig es farà amb la participació del Comitè d'Empresa.

c) En el cas que no hi hagi personal laboral fix suficient per constituir els diferents tribunals se sol·licitarà a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat que designi funcionaris de carrera.

d) La secretaria correspondrà a la persona designada per votació del tribunal entre les persones designades com a vocals.

4. El dia 13 d'abril de 2023 ha tengut lloc la sessió amb el Comitè d'Empresa en la qual s'ha duit a terme el sorteig entre el personal laboral fix de l'Ens per formar part del tribunal del procés extraordinari d'estabilització.

5. El dia 13 d'abril de 2023 ha tengut entrada a l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears l'ofici del secretari de la Conselleria de Presidència Funció Pública i Igualtat pel qual designa funcionaris per formar part dels tribunals dels grups A i B.

Fonaments de dret

1. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

2. La Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Llei 15/2010, de 22 de desembre, de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar els membres de l'òrgan de selecció del procés d'estabilització per concurs oposició de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears d'acord amb l'Annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

ANNEX Tribunals del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs OPOSICIÓ de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

GRUP B

President/a : MIGUEL ÁNGEL LÓPEZ CALATAYUD, adscrit a la unitat DIRECCIÓ GENERAL D'EMERGÉNCIES INTERIOR

Suplent de president/a: ARNAU RAMIS PERICAS, adscrit a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA

 

Vocal 1 titular: ROSA MARIA FULLANA CANALS, adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA

Vocal 1 suplent: MARIA MAGDALENA CASTELLS TORRENS, adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE COORDINACIÓ, RELACIONS AMB EL PARLAMENT, DRETS I DIVERSITAT

 

Vocal 2 titular: MARIA ANTONIA RAMON MARI, adscrita a la unitat SECRETARIA GENERAL

Vocal 2 suplent: ARANZAZU CAROLINA VAQUER CEBRIAN, adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA

 

(Signat electrònicament: 21 d'abril de 2023)

El director general de l'ERTVIB Andreu Manresa Monserrat