Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Núm. 270758
Informació pública de l’aprovació inicial del Manual de Senyalització de camins i rutes senderistes –Primera part: Senyalització de de rutes senderistes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en sessió de dia 13 d'abril de 2023, aprovà inicialment el Manual de Senyalització de camins i rutes senderistes –Primera part: Senyalització de rutes senderistes.

Així mateix acordà sotmetre l' expedient a informació pública  mitjançant la inserció dels corresponents anuncis en la secció corresponent del Butlletí Oficial de les Illes Balears i  en la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, amb la finalitat que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient i formular les al·legacions que consideri pertinents, dins el termini de TRENTA dies, comptadors des de la inserció de l'anunci corresponent en el butlletí.

Es pot consultar l'expedient complet en les  dependències del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, situat al carrer del General Riera, 111 (07010) de Palma, de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres —excepte festius—. I a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net).

 

(Signat electrònicament: 21 d´abril de 2023)

La consellera executiva del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca Aurora Ribot Lacosta