Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 248967
Resolució del president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears per la qual es declara desert el concurs per a l'arrendament d'un immoble destinat a oficina del Servei d’Ocupació de les Illes Balears al Port d’Alcúdia, Mallorca (AMBDE 2022 17745)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, amb data 4 de novembre de 2022 va resoldre iniciar l'arrendament per ubicar la oficina del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) al Port d'Alcudia (Mallorca) en base a la memòria justificativa del vicepresident del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, de 3 de novembre de 2022, on s'exposen les necessitats que es pretenen cobrir.

2. També forma part de la documentació de l'expedient, l'informe d'adequació de preus de mercat, el document RF, el certificat de despeses pluriennals d'UGE, l'autorització d'imputació de la despesa a exercicis futurs, l'autorització del Consell de Govern, els esborranys de plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques.

3. En data 5 de desembre de 2022 el Servei Jurídic del SOIB informa favorablement l'esborrany de plec de condicions particulars del concurs per contractar l'arrendament d'un immoble per ubicar l'oficina del Servei d'Ocupació de les Illes Balears al Portd'Alcúdia, Mallorca (AMBDE 2022/17745).

4. En data 30 de desembre de 2022, l'interventor general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va emetre informe de fiscalització de conformitat

5. El 9 de febrer de 2023, es va publicar, al BOIB núm. 18, l'anunci de licitació del contracte de referència, així com els plecs de clàusules administratives i els plecs de prescripcions tècniques.

6. Un cop complert el termini de presentació d'ofertes, s'ha comprovat que no s'ha rebut cap oferta. 

Fonaments de dret

1. L'article 65 i següents de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que regulen els arrendaments d'immobles a favor de la Comunitat Autònoma i l'article 134 del decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001,d11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que regula el procediment per als arrendaments a favor de la comunitat quan s'empra el sistema d'arrendament per concurs i expressa els requisits que seran d'aplicació i el contingut mínim.

2. Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. Article 24 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, que estableix que la gestió patrimonial dels béns mobles i immobles recau en la vicepresidència del SOIB.

4. L'Acord de Consell de Govern de 12 de juliol de 2013 pel qual s'aplica la previsió de l'article 83.2 del Text refós de la Llei de finances respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de fiscalització prèvia limitada

5. La Llei 29/1994, de 24 de novembre, d'arrendaments urbans.

Resolució

1. Declarar deserta la licitació de l'arrendament, per concurs, d'un immoble per a ubicar l'oficina del Servei d'Ocupació de les Illes Balears al Port d'Alcudi, per falta d'ofertes.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra la resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà d'haver-se publicat la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

D'acord amb la proposta, en dict resolució.

 

Palma, 31 de març de 2023

El president del SOIB Iago Negueruela Vázquez