Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 246143
Acord complement de disponibilitat de la brigada municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb aquest anunci es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Campos, en sessió ordinària celebrada en data de 30 de març de 2023, ha adoptat per unanimitat el següent,

Acord

Primer.- Modificar el Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Ajuntament de Campos per a la introducció del següent article:

“Article 15 bis Complement per disponibilitat especial del personal adscrit a la Brigada municipal d'obres i serveis.

  1. Els empleats públics assignats a la brigada municipal d'obres i serveis, atesa la seva especial dedicació horària per atendre les incidències que de manera permanent es produeixen dins els seus respectius àmbits d'actuació, percebran un import fix de 300 euros bruts mensuals per cada una de les guàrdies setmanals que duguin a terme.
  2. L'anterior quantitat s'abonarà per part de l'Ajuntament de Campos a mes vençut, prèvia emissió d'informe justificatiu per part de l'encarregat de la brigada municipal.
  3. Aquest complement es percebrà per guàrdia setmanal realitzada i únicament per les persones que realitzin una guàrdia de forma efectiva.”

Segon.- La present modificació del Conveni col·lectiu produirà efectes des del dia 1 de gener de 2023.

Tercer.- Publicar íntegrament la modificació parcial del conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Campos i del Pacte Regulador de les Condicions del personal al servei de l'Ajuntament de Campos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Notificar el present acord a les organitzacions sindicals integrants de la mesa de negociació amb indicació dels recursos que es considerin oportuns. Així mateix, emplaçar a les parts per a la signatura de l'acord.

Cinquè.- Signat l'Acord, remetre còpia del mateix a l'Oficina Pública corresponent perquè es procedeixi al seu registre. Igualment es donarà publicitat en el tauler d'anuncis i en la seu electrònica d'aquest Ajuntament per a general coneixement de tot el personal.

 

Campos, a la data de signatura electrònica (11 d'abril de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa