Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 245977
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Real Club Náutico de Palma i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07000682011986)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 27 de gener de 2023, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Real Club Nautico de Palma acordà un increment de les taules salarials per l'any 2023 i subscriví la corresponent acta de la reunió.

2. El 7 de març de 2023, Antonio Bartolome Darder Abad, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació del l'acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'acta de l'acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Real Club Nautico de Palma de 27 de gener de 2023, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana és la seva traducció.

 

4. Publicar l'Acta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (29 de març de 2023)

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

 

ACTA DE REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL REAL CLUB NÀUTIC DE PALMA I ELS REPRESENTANTS SINDICALS.

A Palma, sent les 11:31 hores del dia 27 de gener de 2023, es reuneixen en la seu del Real Club Nàutic de Palma, situat en la Plaça de Sant Pere, 1, 07012 Palma, Illes Balears, la Junta Directiva del Real Club Nàutic de Palma representada pel seu president D. Emerico Fuster Pons, pel seu tresorer Sr. Lorenzo Roses Pou i pels representants sindicals Diana Mª Campos Pérez, Luis F. Barquilla Rama, Bernardo Pastor Sánchez, Mª José Garrote Ortiz i Noemí Rosselló Redondo a fi de discutir el següent ordre del dia:

I.- Increment Salarial.

A causa del treball realitzat per la plantilla aquests últims anys, així com a la recerca de l'estabilitat de la plantilla, i a fi d'evitar la pèrdua de poder adquisitiu a causa de la pujada de l'IPC, totes dues parts acorden que el Real Club Nàutic de Palma procedirà a un increment salarial, amb caràcter retroactiu des del 1r de gener de 2023.

Per consegüent i després d'una revisió dels salaris dels empleats i a partir d'aquesta anàlisi, els salaris s'incrementaran un 5% per a l'any 2023, segons es va acordar prèviament en la Junta Directiva del passat 17 de gener de 2023.

Aquest benefici es veurà reflectit en el seu pròxim pagament. Cal recordar que aquest augment és constitutiu de salari, la qual cosa també afecta a les seves prestacions davant la Seguretat Social, i als valors que van destinats a futures prestacions.

Empresa                                    Representants Sindicales

Documents adjunts