Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 240224
Aprovació de la relació de llocs de treball i l'adequació retributiva dels treballadors/es familiars i auxiliars de clínica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de dia 13 de març de 2023, va adoptar, a reserva dels termes definitius que resultin de l'aprovació de l'acta corresponent, el següent acord:

PROPOSTA DEL DELEGAT ESPECIAL DE PROMOCIÓ ECONÒMICA A L'AJUNTAMENT EN PLE, D'APROVACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL I L'ADEQUACIÓ RETRIBUTIVA DELS TREBALLADORS/ES FAMILIARS I AUXILIARS DE CLÍNICA

Antecedents

1. Acord de la Comissió Tècnica de la RLLF de data 20 de setembre de 2017, que aprova els complements de destí del personal de l'Ajuntament de Manacor.

2. Acord de la Mesa General Negociadora Comuna al personal funcionari i laboral a la sessió extraordinària núm. 1/2023, de 10 de febrer de 2023, amb els vots a favor del grup municipal MÉS-ESQUERRA, grup municipal SOCIALISTA, grup municipal UNIDES PODEM, grup municipal PARTIT POPULAR DE MANACOR, grup municipal AIPC/SYS i les organitzacions sindicals UGT, SPPME i STEI-i i l'abstenció del grup municipal EL PI MANACOR, d'aprovar l'adequació retributiva d'auxiliars de clínica i treballadors/es familiars.

3. Memòria justificativa de la treballadora social coordinadora i la delegada de polítiques transversals.

4. Informe jurídic de la cap TAG de Recursos Humans, de 28 de febrer de 2023, amb la conformitat del secretari general.

5. Informe de fiscalització de l'interventor respecte a l'adequació retributiva, de 28 de febrer de 2023.

Fonaments de dret

Article 90.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, LBRL.

Article 126.4 del RDL 781/1986, de 18 d'abril.

Article 74 de la Llei 5/2015, de 30 d'octubre, TREBEP.

La competència per aprovar la RLLF és el Ple de l'Ajuntament, d'acord amb l'article 22,2i) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, LBRL.

Per tot això, s'eleva al Ple de l'Ajuntament, previ dictamen de la Comissió Informativa General, el següent:

ACORD

1. Aprovar l'organigrama del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor annex al present acord.

2. Aprovar les fitxes descriptives i les valoracions dels llocs de treball de treballador/a familiar i auxiliar de clínica, annexes al present acord.

3. Aprovar la Relació de Llocs de Treball de les places de treballador/a familiar i auxiliar de clínica de l'Ajuntament de Manacor, per a l'adequació retributiva excepcional i singularitzada dels llocs de treball descrits al present acord.

Tot això de conformitat amb el contingut de la Memòria justificativa d'elaboració de la RLLT signada per la coordinadora del departament de Serveis Socials i per la regidora de Polítiques Transversals, i amb l'aplicació dels factors de valoració del lloc de treball negociats a la Mesa Negociadora.

Els llocs de treball afectats són:

 

LLOC

DESCRIPCIÓ

TIT.

T.L.

C.D.

 C.E.

F.P.

ADM.

GR.

T.J.

T.H.

TIP.

N. CAT

525

TREBALLADOR/A FAMILIAR

9

NS

16

9.675,18 €

CO

AJ

C2

N

H1

L

B1

530

AUXILIAR DE CLÍNICA

10

NS

16

10.244,30 €

CO

AJ

C2

T

H2

L

B1

4. Publicar l'acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears i remetre còpia a l'Administració General de l'Estat i de la CA als efectes oportuns.

Contra aquest acord que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, de forma alternativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà a la publicació d'aquest acord en el BOIB, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà a la seva publicació en el BOIB, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Manacor, 3 d'abril de 2023

El delegat especial de Promoció Econòmica Joan Gaià i Mascaró

Documents adjunts