Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 240119
Informació pública de l’acord d’aprovació inicial del modificat del Projecte de Compensació de la UA-1 Son Moll de Dalt

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Exp.: 53/2017

Procediment: modificació del Projecte de Compensació de la UA-1 Son Moll de Dalt

Assumpte: informació pública de l'acord d'aprovació inicial del modificat del Projecte de Compensació de la UA-1 Son Moll de Dalt

INFORMACIÓ PÚBLICA

D'acord amb el procediment establert a l'article 79 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears i a l'article 213 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl, per a l'illa de Mallorca, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Capdepera, a la sessió del dia 28 de març de 2023, va adoptar l'acord següent:

Primer.- Aprovar inicialment el modificat del Projecte de Compensació de la UA-1 Son Moll de Dalt, sol·licitada mitjançant el Registre d'Entrada núm. 2023-E-RE-486, de data 23/01/2023, respecte del Projecte de Compensació corresponent a la UA-1 Son Moll de Dalt.

Segon.- Publicar el present acord en el BOIB i a la direcció o punt d'accés electrònic de l'Ajuntament de Capdepera, juntament amb el modificat del Projecte de Compensació, d'acord amb el que disposa l'article 213.5 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl, per a l'illa de Mallorca.

Tercer.- Notificar el present acord a la Junta de Compensació de Son Moll de Dalt, al seu representant legal i a tots els propietaris interessats, juntament amb els recursos de què disposen”.

A tal efecte, el projecte íntegre està a l'abast de qualsevol persona interessada a l'adreça o punt d'accés electrònic de l'Ajuntament de Capdepera, per tal que pugui ser examinat per a formular-hi les al·legacions o observacions que s'estimin pertinents dintre del termini d'1 mes.

 

Capdepera, signat digitalment (4 d'abril de 2023)

El batle Rafel Fernández Mallol