Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ARIANY

Núm. 171178
Convocatòria de Jutge de Pau

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 5 del Reglament del Consell General del Poder Judicial, núm. 3/1995, dels Jutges de Pau, s'anuncia la convocatòria pública per a la provisió del càrrec de Jutge o Jutgessa de Pau d'aquest Jutjat de Pau d'Ariany.

Les condicions de capacitat exigibles per optar a la reelecció d'aquests càrrecs són els següents:

- Ser espanyol, major d'edat

- No estar impedit físicament o psíquicament per exercir les funcions judicials.

- No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut la rehabilitació.

- No haver estat processat o inculpat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut l'absolució o s'ha dictat la interlocutòria de sobreseïment.

- Gaudir de l'exercici ple dels drets civils.

- Residir en aquest terme municipal.

Les persones interessades que compleixin els requisits esmentats poden presentar les seves sol·licituds al registre general d'entrada d'aquest Ajuntament, situat al carrer Major 19 d'Ariany, i durant l'horari comprès entre les 9:00 hores i les 14:00 hores, durant el termini de quinze dies hàbils, comptats a partir de l'endemà que es publiqui aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, ( BOIB).

Juntament amb la sol·licitud, els candidats han de presentar un currículum vitae amb els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

 

Ariany, 8 de març de 2023

El batle  Joan Ribot Mayol