Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 159481
Aprovació inicial del conveni urbanístic per a la monetització de l’aprofitament urbanístic corresponent a l’administració de l’ordenació de l’àrea d’actuació 5.2 de les normes subsidiàries de planejament del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia (expt. 10.213/22)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 26 de gener de 2023 adoptà, entre d'altres, el següent ACORD:

1r.- Aprovar inicialment el següent conveni urbanístic de gestió de l'àrea d'actuació 5.2 de les Normes subsidiàries de Sant Josep de sa Talaia, per a la monetització de l'aprofitament urbanístic corresponent a l'administració de l'ordenació de l'Àrea d'Actuació 5.2 de les Normes Subsidiàries del T. M. de Sant Josep de sa Talàia, presentat en data 26.08.2022 i NRE 2022-E-RE-8523 presentat pel Sr. Sr. José Torres Torres, amb NIF núm. ***37**4**, actuant en representació del Sr. Juan Bufí Arabí, amb NIF núm. ***28**6**, amb les valoracions validades pels Serveis Tècnics municipals que hauran d'actualitzar o, si és el cas, ratificar-se a la data de l'adopció d'aquest acord.

2n.- Efectuar el tràmit d'informació pública del projecte mitjançant publicació en el BOIB, i en la web o punt d'accés electrònic oficial corresponent per un termini d'un mes. L'anunci haurà d'incloure el contingut íntegre del conveni o indicar expressament el lloc o el punt d'accés electrònic on es pugui consultar (https://santjosep.sedelectronica.es/board)

3r.- Advertir que l'aprovació definitiva d'aquest conveni estarà condicionada a la prèvia aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació de l'Àrea d'Actuació 5.2 de les Normes Susbidiàries de Sant Josep de sa Talaia.

4t.- Notificar de forma personal als propietaris i demès interessats directament afectats, compresos en l'àmbit del projecte.

El que es publica per a general coneixement, fent-se saber que l'acord, juntament amb el text íntegre del conveni aprovat ara inicialment serà accessible des del següent localitzador: https://santjosep.sedelectronica.es/board. on podrà ser examinat  i es poden presentar les al·legacions i suggeriments que s'estimin pertinents, pel període d'un mes a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació.

 

Sant Josep de sa Talaia, (signat electrònicament: 2 de març de 2023)

L'alcalde Angel Luis Guerrero Dominguez