Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 149528
Nomenar personal funcionari categoria d'oficial de Policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de febrer de 2023 s'ha dictat Resolució de Batlia núm. 2023/307 per la qual es nomena funcionari de carrera a les dues persones aspirants que han superat el procediment selectiu per la cobertura de dues places d'oficial/a de Policia Local (escala d'administració especial, subescala de serveis especials, subgrup C1), per promoció interna.

Es publica extracte de la Resolució amb la identitat de les persones nomenades, als efectes escaients.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (27 de febrer de 2023)

El batle Domingo Bonnín Daniel

 

Resolució de Batlia

(...)

Vistes les atribucions que atorga al batle l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC:

Primer. Nomenar personal funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Alcúdia, corresponent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, categoria d'oficial de Policia Local (grup C, subgrup C1), als aspirants següents:

NOM I COGNOMS

DNI/NIE

POSICIÓ FINAL

Ramón Santiago Godoy Daza

****556**

1

Miquel Palou Gramon

****253**

2

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), atorgant als interessats un termini de tres dies hàbils per a prendre possessió del càrrec.

Tercer. Donar trasllat de la Resolució als departaments de Personal, Intervenció i Tresoreria, als efectes escaients.

Quart. Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el batle en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquest acord, d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.