Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 149069
Aprovació de la convocatòria pública per cobrir la vacant de Jutge/essa de Pau i substitut/a del municipi de Deià, d'acord amb l'establert als articles 101 i 102 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, i articles 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Convocatòria Jutge de Pau

En data 23 de febrer de 2023 la Secretària de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va comunicar a aquest Ajuntament que el nomenament dels actuals Jutges de Pau (titular i substitut) del municipi de Deià expirarà el 29 de maig de 2023.

En la mateixa comunicació s'indica que l'Ajuntament ha de procedir, amb l'antelació suficient a la finalització del termini, a l'oportuna convocatòria pública.

Segons l'article 5.1 del Reglament 3/95 dels Jutges de Pau, el procediment a seguir és el següent:

Les vacants en el càrrec de jutge de pau titular i substitut seran anunciades per l'Ajuntament respectiu amb la suficient antelació, mitjançant convocatòria pública, amb indicació del termini i lloc de presentació d'instàncies. Es publicarà al Butlletí Oficial de la Província i mitjançant edictes, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció del Partit o Jutjat Degà i al propi Jutjat de Pau.

Per tant, RESOLC:

1. Publicar al Butlletí Oficial de la Província i mitjançant edictes, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció del Partit o Jutjat Degà i al propi Jutjat de Pau:

a) La vacant dels càrrecs de Jutges de Pau (titular i substitut) del municipi de Deià a partir del dia 29 de maig de 2023.

b) L'inici del procediment de cobertura d'aquestes vacants.

c) Que les instàncies de candidats i candidates a Jutges/Jutgesses de Pau (titular i substitut/a) s'han d'adreçar al Batle i es poden de presentar presencialment en el Registre General de l'Ajuntament de Deià (horari de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h), telemàticament al registre de l´entitat o en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini de 15 dies naturals a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquesta resolució en el BOIB.

d) Les persones, per ser elegibles, hauran de complir necessàriament amb els requisits que s'estableix a l'article 1.2 del citat Reglament 3/95 dels Jutges de Pau: ser espanyol, major d'edat i no estar sotmès a cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de la Llei orgànica del poder judicial. Per això, s'acompanyarà les instàncies de candidats i candidates amb una fotocòpia del DNI i una declaració jurada de no estar sotmès a cap de les causes d'incapacitat citades.

 

Deià, el dia de la signatura electrònica:(27 de febrer de 2023)

El batle de Deià Lluís Enric Apesteguia Ripoll