Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 107704
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts destinada al foment de la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat a l’esport a l’àmbit de les federacions esportives de les Illes Balears i delegacions de les federacions esportives espanyoles a les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - finançat per la Unió Europea - Next Generation EU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 674136

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Es poden acollir a aquesta convocatòria les federacions esportives de les Illes Balears i delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles legalment reconegudes i inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears.

2. Finalitat

La finalitat és el foment de la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat a l'esport a l'àmbit de les federacions esportives de les Illes Balears i delegacions de les federacions esportives espanyoles a les Illes Balears.

3. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

4. Import:

La dotació de la convocatòria és de 175.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

Dins el termini de 20 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficials de les Illes Balears, les persones interessades han de presentar les sol·licituds.

 

Palma, 3 de febrer de 2023

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez