Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 86115
Exp. 2196/2022: Resolució d'Alcaldia núm. 88/2023, de 1 de febrer de 2023, de rectificació dels errors advertits en la publicació de l'anunci pel qual s'aprova definitivament el Pressupost Municipal per a l'exercici 2023, així com les Bases d'execució i plantilla de personal funcionari i laboral (BOIB núm. 14 de 31 de gener de 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 88/2023, de 1 de febrer de 2023, d'aquest Ajuntament es va aprovar la rectificació dels errors advertits en la publicació de l'anunci en el qual s'aprova definitivament el Pressupost Municipal per a l'exercici 2023, així com les Bases d'execució i plantilla de personal funcionari i laboral (BOIB núm. 14, de 31 de gener de 2023):

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Vist l'expedient núm. 2196/2022 d'elaboració i aprovació del Pressupost municipal per a l'exercici 2023.

Vista la plantilla de personal de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per a l'exercici 2023 que obra en l'expedient, comprensiva de tots els llocs de treball reservats a funcionaris, personal laboral i personal eventual.

Vist l'acord del Ple en sessió extraordinària celebrada el dia 30 de desembre de 2022 pel qual s'aprova inicialment el Pressupost municipal per a l'exercici 2023, juntament amb les seves Bases d'execució, així com plantilla de personal.

Vist que en el BOIB núm. 2 de data 05/01/2023 es va publicar l'anunci de l'aprovació inicial del Pressupost Municipal per a l'exercici 2023, així com les Bases d'execució, plantilla de personal funcionari i laboral.

Vist el certificat de Secretaria de data 30/01/2023 d'exposició pública i absència d'al·legacions.

Vist que en el BOIB núm. 14 de data 31/01/2023 es va publicar l'anunci de l'aprovació definitiva del Pressupost Municipal per a l'exercici 2023, així com les Bases d'execució, plantilla de personal funcionari i laboral. En aquest anunci es publica un resum per capítols del Pressupost i la plantilla de personal.

Vist que s'han advertit els següents errors en la publicació del BOIB núm. 14 de data 31/01/2023:

  • S'ha advertit un error de transcripció referent al nivell d'Auxiliar Administratiu, àrea Urbanisme/Secretaria (Personal laboral temporal).
  • S'ha advertit un error de transcripció referent al nivell d'Auxiliar Administratiu, àrea Jutjat de pau (Personal laboral temporal).
  • S'ha advertit un error de transcripció referent a la condició en què s'ocupa la plaça de Policia Local-Coordinador Educació Viària i Medi Ambient, àrea de Policia (Funcionaris de carrera).

Vist que l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que existeixin en els seus actes.

Per tot això i sobre la base de les facultats que em confereix la legislació vigent,

RESOLC

PRIMER.- Rectificar, en els termes que estableix l'Annex d'aquesta Resolució, els errors advertits en la publicació de l'aprovació definitiva del Pressupost Municipal per a l'exercici 2023, així com les Bases d'execució, plantilla de personal funcionari i laboral, en el Butlletí Oficial dels Illes Balears (BOIB).

SEGON.- Publicar un anunci de rectificació dels errors advertits en el Butlletí Oficial dels Illes Balears (BOIB), en el tauler d'anuncis de la seu electrònica i en la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja.

TERCER.- Donar compte de la present Resolució en la pròxima Junta de Govern que se celebri per a la seva ratificació.”

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant l'Alcalde, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat contenciós administratiu de Balears o, a la seva elecció, el que correspongui al seu domicili, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot això sense perjudici que pugui interposar Vostè qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Sant Joan de Labritja, 1 de febrer de 2023

El batle Antonio Marí Marí

 

ANNEX

Rectificació d'errors en la plantilla de personal funcionari i laboral del Ajuntament de Sant Joan de Labritja – Any 2023

  • A) FUNCIONARIS DE CARRERA.-

On diu:

DENOMINACIÓ PLAÇA

ÀREES: POLICIA

NÚM. PLACES

GRUP

NIVELL

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

Policia Local, Coordinador Educació Vial i Medi Ambient

1 – coberta interinament

C-1

20

A.E.

S.E.

Policia

Ha de dir:

DENOMINACIÓ PLAÇA

ÀREES: POLICIA

NÚM. PLACES

GRUP

NIVELL

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

Policia Local, Coordinador Educació Vial i Medi Ambient

1 – coberta

C-1

20

A.E.

S.E.

Policia

  • C) PERSONAL LABORAL TEMPORAL.-

On diu:

DENOMINACIÓ DEL LLOC

ÀREA: URBANISME/SECRETARIA

NÚM. LLOCS

GRUP

NIVELL

TITULACIÓ

Auxiliar Administratiu

1

C-2

12

Graduat escolar/ESO/FP1 o equivalent

 

DENOMINACIÓ DEL LLOC

ÀREA: JUTJAT DE PAU

NÚM. LLOCS

GRUP

NIVELL

TITULACIÓ

Auxiliar Administratiu

1

C-2

12

Graduat escolar/ESO/FP1 o equivalent

Ha de dir:

DENOMINACIÓ DEL LLOC

ÀREA: URBANISME/SECRETARIA

NÚM. LLOCS

GRUP

NIVELL

TITULACIÓ

Auxiliar Administratiu

1

C-2

14

Graduat escolar/ESO/FP1 o equivalent

 

DENOMINACIÓ DEL LLOC

ÀREA: JUTJAT DE PAU

NÚM. LLOCS

GRUP

NIVELL

TITULACIÓ

Auxiliar Administratiu

1

C-2

14

Graduat escolar/ESO/FP1 o equivalent