Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 43390
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d’arquitecte/a superior

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 11 d'octubre de 2022, es varen aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'arquitecte/a superior (BOIB núm. 135, de 18 d'octubre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 21 de novembre de 2022 es va requerir a la totalitat de persones aspirants admeses perquè, en el termini de tres dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, presentessin la documentació acreditativa dels requisits, dels mèrits al·legats i, si n'és el cas, dels criteris de desempat i es va establir que la no acreditació dels requisits en el termini atorgat a l'efecte, determinava la impossibilitat de continuar en el procediment i que els aspirants serien exclosos del mateix.

3. Mitjançant la publicació de dia 19 de desembre de 2022, es va donar un termini de tres dies hàbils, a partir del dia següent de la publicació de l'esmentada resolució, per presentar les al·legacions i/o els documents adients per esmenar els requisits de la convocatòria i/o per acreditar els mèrits presentats.

4. D'acord amb el que estableix la base 8.3 de la convocatòria, l'òrgan de selecció, reunit en data 11 de gener de 2023, ha comprovat la documentació presentada per les persones aspirants i ha resolt les al·legacions, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució, al mateix temps que ha aprovat les puntuacions definitives de les persones integrants de la borsa per ordre de prelació, en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2022, de 28 de juny de Consells Insulars.

2. La disposició addicional 5ª de la Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació.

3. L'acord del Consell Executiu de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022).

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció del personal funcionari interí al servei del personal de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública que aprova les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'arquitecte/a superior i aprovar la convocatòria (BOIB núm.135, de 18 d'octubre de 2022).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Informar dels acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referent a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució.

2. Excloure definitivament les persones aspirants incloses a l'annex II, atès que no han acreditat correctament el requisit requerit.

 

3. Aprovar la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria d'arquitecte/a superior, en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB i en el tauler d'Edictes de la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (14 de gener de 2023)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez

 

ANNEX I Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants.

DNI

Cognoms i nom

Acords

***6823**

ANDRADA  GARCIA , VICENTE

Presenta document de la Generalitat Valenciana on consta la categoria i el grup. Es modifica la puntuació que passa de 0 punts a 12,250 punts.

***3277**

FUSTER GUASP, JOAN CARLES

Al·lega que la puntuació en l'experiència no es correcta (42.793 punts). L'òrgan de selecció la revisa i informa que la puntuació s'ha calculat amb tres decimals, la qual cosa fa que no coincideixi amb la que l'aspirant s'ha autobaremat (43 punts). Es desestima l'al·legació.

***1564**

GONZALEZ  CABANELLAS, M. JESUS

Presenta certificat de funcions anàlogues a la categoria d'arquitecte/a del CIM. Es modifica la puntuació i passa de 19,758 punts a 29,395 punts.

***7790**

MANJAVACAS  LINDMARK, AGNETA

Presenta correctament el certificat de serveis prestats a l'Ajuntament de Calvià. Es modifica la puntuació i passa de 27,885 punts a 42,108 punts.

***6123**

MAYANS SUREDA, JAIME ONOFRE

Presenta els contractes i les pròrrogues requerides del període a la CAIB. Es modifica la puntuació i passa de 59,400 punts a 77,500 punts.

***3327**

OLIVER  HERRERO, MARIA EUGENIA

Esmena correctament i presenta la documentació requerida de l'Ajuntament d'Algaida. Es modifica la puntuació que passa de 40,500 punts a 40,750 punts.

***3643**

PIZA SEGURA, MARIA CRISTINA

Presenta correctament el certificat de serveis prestats a l'Ajuntament de Pollença. Es modifica la puntuació que passa de 27,500 punts a 28,218 punts.

***9094**

REINA FERRAGUT, ANTONI SIMON

Presenta correctament el certificat de serveis prestats a l'IBAVI. Es modifica la puntuació que passa de 15 punts a 66,750 punts.

***9580**

SALMERON  DIAZ, FRANCISCO JOSE

Presenta correctament el certificat de serveis prestats a l'Ajuntament d'Eivissa. Es modifica la puntuació que passa de 15 punts a 57,750 punts.

***2021**

SALOM  GAYA, FRANCISCA DE LOS A.

Presenta correctament el certificat de serveis prestats a l'Ajuntament de Girona i a l'Ajuntament de Figueres. Es modifica la puntuació que passa de 22,500 punts a 68,375 punts.

***0924**

SALVA  CABRER, JUANA ANA

Únicament acredita la sol·licitud realitzada a la CAIB, relativa al seu certificat de prestats. Atès que no s'ha pogut comprovar els serveis prestats, no es modifica la  puntuació relativa a l'experiència professional.

 

ANNEX II Llista de persones aspirants excloses definitivament.

Cognoms i nom

Motiu exclusió

CHINER NATEU, MARINA ROSELLA

Torna a presentar el mateix certificat , el qual, no té equivalència d'acord amb l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 (BOIB nº. 34, de 12 de març de 2013).

GUAL MONTEJO MARTIN

Manca acreditar el justificant expedit per la Universitat al qual hi consti el nom del títol i el pagament de les taxes

MOLLAR  BORT, MARIA ESTHER

Torna a presentar el mateix certificat , el qual, no té equivalència d'acord amb l'Ordre del conseller de Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 (BOIB nº. 34, de 12 de març de 2013).

SEGURA PONS, ESTANISLAO LUIS

La documentació per acreditar el nivell de català està presentada fora de termini. El termini establert era des del dia 22 al 24 de novembre de 2022.

Documents adjunts