Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 786584
Aprovació llista definitiva borsa ajudant de manteniment

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. 830/2022

La clàusula novena de les Bases que regeixen el concurs oposició per proveir en propietat, dues places d'ajudant de manteniment de la Brigada Municipal, per torn lliure, de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Felanitx, estableix que els resultats de les proves donaran lloc a la constitució d'un borsí de persones aspirants per al nomenament o contractació interina de personal.

La Junta de Govern Local en sessió de dia 20 de desembre de 2022, va acordar entre d'altres constituir una borsa de treball per al nomenament interí de personal, la qual estarà integrada pels següents aspirants i segons l'ordre de prelació establert:

ORDRE

DNI

NOM

1

***8170**

Oliva Gil, Manuel

2

***4030**

Munar Alfaro, Leandro

3

***8470**

Ferragut Barceló, Joan

4

***8253**

Gelabert Clar, Jaume

5

***2614**

Gonzalez Maimó, Alberto

6

***7273**

Saez Pozos, Francisco Miguel

7

***1863**

Font Vidal, Xavier

8

***6155**

Estrada Muñoz, Luciano

9

***1740**

Christie Gonzalez, John Archibald

10

***9738**

Fernández Rodríguez, José Antonio

11

***5773**

Castaño Santos, Manuel

12

***7170**

Corró Arrom, Juan Antonio

Segons l'establert a la base novena de la convocatòria aquesta borsa es mantindrà vigent fins a una nova convocatòria, amb un màxim de 3 anys des de la seva publicació al BOIB.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es poden interposar, alternativament, els següents recursos:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el batle de l'Ajuntament de Felanitx, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquest acord en el BOIB. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Felanitx, document signat electrònicament (22 de desembre de 2022)

El batle Jaume Monserrat Vaquer