Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 784045
Acceptació nomenament en practiques aspirants proposats pel tribunal del proces selectiu policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Regidor Delegat de l'Àrea de personal en virtut del Decret núm. 3216/2022, ha disposat el següent:

«Ateses les bases i convocatòria del procès selectiu per a la cobertura de 6 places de funcionari de carrera per torn lliure de Policia Local, publicada en el BOIB núm. 62 de 13 de maig de 2021 i en el BOE núm. 123 de 24 de maig de 2021 i la correcció publicada al BOIB núm.119 de 2 de setembre de 2021 i en el BOE núm. 30 de 4 de febrer de 2022.

Atesa la proposta del Tribunal Qualificador del procés selectiu, de nomenament, en pràctiques, dels aspirants que han superat les proves de la oposició, de data 14 de desembre de 2022.

En ús a les atribucions que em confereix la vigent legislació,

RESOLC

PRIMER.- Acceptar la proposta de nomenament, en pràctiques, del Tribunal qualificador del procès selectiu, dels següents aspirants:

***2542**

ALBERTO MARTIN LOPEZ

***5104**

JOSÉ JUAN CASTILLO CASTRO

***7447**

RUBEN CHILLÓN AGUILERA

***8572**

NOELIA GINARD CLEMENTE

***6493**

ALEJANDRO SOCIAS SEGUI

***5479**

PEDRO ALONSO MODINO

El nomenament en practiques tindrà efectes des de la data de començament del curs de capacitació o, en els supòsits en què la normativa d'aplicació eximeixi de la realització d'aquest curs, des de la data de començament de les pràctiques al municipi.

Les persones que acreditin haver superat el curs de capacitació de la categoria de policia o superior abans de l'entrada en vigor de la Llei 11/2017 i el tinguin degudament actualitzat queden exemptes de realitzar aquesta fase de les pràctiques.

SEGON.- Atorga als aspirants un termini de vint dies hàbils comptats des de la data de publicació d'aquesta resolució al BOIB, per a presentar els documents que acreditin que compleixen els requisits exigits per la convocatòria. Incomplir aquest termini suposarà perdre el dret de ser nomenats funcionaris en pràctiques i quedaran sense efectes totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament. També causarà aquest efectes el fet que la documentació presentada es dedueixi que les/els aspirants no compleixen els requisits exigits per la convocatòria.

TERCER.- Publicar la Resolució al BOIB, al tauló d'anuncis electrònic i al portal de transparència de l'Ajuntament d'Andratx.

QUART.- Comunicar al departament de personal.»

Es que es fa públic als efectes oportuns.

 

Andratx - Document signat electrònicament (23 de desembre de 2022)

El regidor d'Àrees Personal, Servei Atenció Ciutadania, Policia i Seguretat ​​​​​​​Jaume Porsell Alemany