Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 783935
Informació pública de l’expedient d’obres a sòl rústic núm. 2022/2036

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que estableix l'art. 37.2 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, de sòl rústic de les Illes Balears, en relació a l'article 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, queda sotmès a informació pública per espai de vint dies, l'expedient d'obres a sòl rústic següent:

Promogut per l'entitat Condominio once de noviembre s. XXI, SL, per a la declaració d'interès general per la realització d'electrificació de les parcel·les 77 i 134 del polígon 1, TM de Formentera, per tal de dotar de subministrament elèctric a habitatges dels quals s'ha sol·licitat llicència municipal d'obres (Exp. núm. 2022/2036).

El referit expedient podrà ser examinat durant un termini de vint dies, a partir del dia següent al de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a les dependències administratives de l'Àrea de Territori del Consell Insular de Formentera, C/Pius Tur Mayans, 14, període durant el qual també podran fer-se les al·legacions pertinents.

 

Formentera, a data de la signatura electrònica (23/12/2022)

La presidenta del Consell insular de Formentera Ana Juan Torres