Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 773587
Acord del Consell executiu de dia 7 de desembre de 2022 relatiu a l’aprovació de l’expedient administratiu núm. 5/2022 de modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió ordinària del Consell executiu d'aquesta Corporació, celebrada el dia 7 de desembre de 2022, es va aprovar la proposta d'acord de la Presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), de modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l'IMAS (expedient administratiu núm. 5/2022), la qual es transcriu a continuació:

 

Proposta d'acord

Primer. MODIFICAR les Relació de Llocs de Feina de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials que consta a l'annex que s'adjunta, i que és objecte de l'expedient administratiu de Modificació de RLF 5-2022 amb efectes jurídics i econòmics a partir del dia 1 de gener de 2023.

Segon. ORDENAR la publicació d'aquesta modificació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears que començarà a vigir el dia 1 de gener de 2023 i la publicació del text consolidat de la RLF a la Seu Electrònica del Consell Insular de Mallorca.

Tercer. Aquesta modificació tindrà efectes jurídics i econòmics el dia 1 de gener de 2023.

Quart. REMETRE còpia d'aquesta modificació a l'Administració de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, recurs d'alçada davant el Ple del Consell de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, document signat electrònicament (19 de desembre de 2022)

La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l'IMAS

Sofia Alonso Bigler

Documents adjunts