Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 770365
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual s’exclou a tres entitats i es concedeix una subvenció i autoritza i disposa la despesa a favor de la resta d’entitats presentades a la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d’adquisició de vehicles elèctrics i d’adquisició i/o manteniment d’eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7 % de l’impost sobre la renda de les persones físiques i l’impost sobre societats, corresponent a l’any 2022, per a inversions a realitzar durant l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 26 de juliol de 2022 es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 20 de juliol de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d'adquisició de vehicles elèctrics i d'adquisició i/o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques i l'impost sobre societats, corresponent als anys 2022 i 2023, per a inversions a realitzar durant els anys 2023 i 2024.

2. Dins el termini previst en el punt 8.1 de la convocatòria, les entitats que s'indiquen en els annexos 1, 2 i 3 d'aquesta proposta de resolució han presentat una sol·licitud de subvenció per finançar les despeses d'inversió per a l'adquisició de vehicles elèctrics i l'adquisició o el manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzades en la prestació de serveis socials que es duguin a terme a les Illes Balears.

3. El personal del Servei de Serveis Socials de la Direcció General de Serveis Socials ha revisat la documentació de les sol·licituds presentades per determinar si s'adapten a l'objecte que disposa el punt 1 de la convocatòria i han comprovat que les entitats compleixen els requisits que estableix el punt 4.

4. En data 13 d'octubre de 2022 s'ha reunit la Comissió Avaluadora, prevista en el punt 10 de la convocatòria, i ha aprovat l'informe tècnic que fonamenta la proposta provisional d'exclusió i concessió de subvencions. Aquest informe inclou els projectes exclosos, amb el motiu d'exclusió, i, per a cada línia i anualitat, la llista dels possibles projectes beneficiaris ordenats per puntuació, com també la previsió de finançament dels projectes presentats, d'acord amb el punt 12 de la convocatòria.

5. En data 20 d'octubre de 2022, es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la proposta de resolució provisional de la directora general de Serveis Socials, de 17 d'octubre de 2022, d'exclusió i concessió de les sol·licituds presentades a la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d'adquisició de vehicles elèctrics i d'adquisició i/o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques i l'impost sobre societats, corresponent als anys 2022 i 2023, per a inversions a realitzar durant els anys 2023 i 2024.

La proposta esmentada dona audiència a les entitats que consten en l'annex 3 durant un termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la proposta de resolució, a l'efecte de proposar la millora de les sol·licituds que consten en l'annex 3 mitjançant el canvi d'anualitat de 2022 (execució 2023) a 2023 (execució 2024). S'entendrà que la persona o entitat interessada accepta la proposta formulada per l'òrgan instructor si no hi manifesta oposició mitjançant el tràmit telemàtic disponible a la Seu electrònica en el termini indicat. En cas que l'entitat s'oposi expressament, la sol·licitud s'ha de mantenir en els termes expressats per la persona o entitat sol·licitant en l'escrit inicial.

També atorga a les entitats interessades un termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta proposta de resolució, per presentar-hi al·legacions mitjançant el tràmit telemàtic disponible a la Seu electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. Ha transcorregut el termini de deu dies hàbils per presentar al·legacions a la proposta provisional sense que cap entitat les hagi presentat.

7. Les entitats següents han acceptat expressament la proposta de millora de les sol·licituds mitjançant el canvi d'anualitat de 2022 (execució 2023) a 2023 (execució 2024):

 

Exp.

Entitat

Línia

Inversió

DESP VEMEI /33/2022

FUNDACIÓN ASNIMO

1

Furgoneta elèctrica per a ús directe d'usuaris

DESP VEMEI /88/2022

FUNDACIÓ DEIXALLES

1

Servei Ocupacional Deixalles Eivissa

DESP VEMEI /44/2022

ASOCIACIÓN PARA LA SALUD MENTAL GIRASOL

1

Adquisión de vehículo eléctrico

DESP VEMEI /58/2022

ASSOCIACIÓ ESTEL DE LLEVANT

1

Inversió en un vehicle elèctric endollable utilizat en la prestació de serveis socials a les Illes Balears

DESP VEMEI /22/2022

FUNDACIÓN NEMO

1

Nemo vehicle pel servei de Neurodesenvolupament

DESP VEMEI /63/2022

FUNDACIÓN ASPACE BALEARES

1

Adquisició de furgo eléctrica per a usuaris de CD

DESP VEMEI /01/2022

CENTRO MATER MISERICORDIAE-FRANCISCANAS HIJAS DE LA MISERICORDIA HERMANAS

1

Gastos de inversión en un vehículo eléctrico enchufable utilizado en la prestación de servicios de Centro de Día

DESP VEMEI /61/2022

FUNDACIÓN ES GARROVER

1

Coche eléctrico para los servicios concertados de la fundación

DESP VEMEI /106/2022

FUNDACIÓN NEMO

2

Adquisicio equips informatics i telèfons mòbils pel servei de neurodesenvolupament

DESP VEMEI /34/2022

FUNDACIÓ IRES

2

Re-digitalitzem

DESP VEMEI /59/2022

FUNDACIÓ PROJECTE HOME BALEARS

2

Ampliació de l'equipament a zones sense cobertura wi-fi i reforç de l'armari de comunicacions

DESP VEMEI /87/2022

ASSOCIACIÓ BALEAR DE FIBROSI QUÍSTICA

2

Adquisició o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques

DESP VEMEI /60/2022

FUNDACIÓ PROJECTE JOVE

2

Renovació de l'equipament de les nostres sales de reuniones i aules formatives

8. La resta d'entitats a les quals es va proposar la millora no s'han oposat expressament; per tant, s'entén que les entitats interessades accepten la proposta de millora formulada.

9. En data 10 de novembre de 2022 s'ha reunit la Comissió Avaluadora i, d'acord amb el punt 11.5 de la convocatòria, ha aprovat l'informe global final que ha de servir de base a la proposta de resolució definitiva.

10. En data 24 de novembre de 2022, la directora general de Serveis Socials ha formulat la proposta de resolució definitiva de d'exclusió, denegació i concessió de les sol·licituds presentades a la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d'adquisició de vehicles elèctrics i d'adquisició i/o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques i l'impost sobre societats, corresponent a l'any 2022, per a inversions a realitzar durant l'any 2023. Totes les entitats van comparèixer a la seu electrònica i van accedir a la proposta definitiva.

11. En data 15 de desembre de 2022, l'entitat Fundación Handisport ha comunicat l'acceptació de la proposta de resolució en relació als seus expedients 95 i 107.

12. Ha transcorregut el termini de tres dies hàbils per comunicar l'acceptació o la renúncia a la proposta de resolució sense que la resta d'entitats les hagi presentat. Per tant, l'acceptació s'entén produïda automàticament.

13. La Intervenció General ha emès informe de fiscalització de conformitat de tots els expedients de concessió de subvenció per un import adjudicat superior a 30.000,00 euros.

14. S'ha comprovat, de conformitat amb el que disposa el punt 4.1 de la convocatòria de subvencions, en relació amb l'article 11.f del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions, i l'article 38 del Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears, que les entitats proposades per la concessió de la subvenció es troben al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

15. Els pagaments prevists suposen una bestreta superior al 75 % de l'import màxim previst en aquesta convocatòria, i s'eximeix l'entitat beneficiària de presentar cap tipus de garantia de la quantitat que se li anticipa, de conformitat amb l'article 37.2 del text refós de la Llei de subvencions i l'article 25.3.b) del Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Atès que les entitats sol·licitants de les subvencions objecte d'aquesta convocatòria han d'estar inscrites en el Cens d'organitzacions del tercer sector de les Illes Balears, de conformitat amb la Llei 3/2018, de 29 de maig, del tercer sector d'acció social, no és necessari que el Consell de Govern autoritzi la bestreta.

 

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

2. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. El Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. La Llei 4/2009, d'11 de juny, de serveis socials de les Illes Balears, que en l'article 3 estableix que els objectius de les polítiques socials són, entre d'altres, prevenir i atendre les situacions de vulnerabilitat de les persones i dels grups en situació d'exclusió social. Així mateix, l'article 4 disposa, entre els principis rectors, el d'universalitat i igualtat, pel qual els serveis públics han de garantir a tothom el dret d'accés als serveis socials i l'ús efectiu en condicions d'igualtat, equitat i justícia distributiva.

6. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 21, de 15 de febrer). Dins aquesta estructura, i sota la direcció del Govern, s'inclou la Conselleria d'Afers Socials i Esports, de la qual depèn la Direcció General de Serveis Socials i li atribueix les competències, entre d'altres, de gestió dels programes de serveis socials i de foment de programes d'inclusió social.

7. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 5 de març de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i de joventut (BOIB núm. 34, d'11 de març).

8. La Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 20 de juliol de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d'adquisició de vehicles elèctrics i d'adquisició i/o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques i l'impost sobre societats, corresponent als anys 2022 i 2023, per a inversions a realitzar durant els anys 2023 i 2024 (BOIB núm. 96, de 26 de juliol).

Per tot això, dic la següent

RESOLUCIÓ

1. Excloure les sol·licituds corresponents als projectes que consten en l'annex 1 d'aquesta proposta de resolució definitiva amb especificació del motiu d'exclusió.

2. Concedir les subvencions sol·licitades a favor de les entitats i pels imports que consten en l'annex 2 d'aquesta proposta de resolució definitiva amb càrrec a la partida pressupostària 17401.313E01.78000.00. FF 22073 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022. El període d'execució de les activitats està comprés entre dia 1 de gener de 2023 i el dia 31 de desembre de 2023.

3. Autoritzar i disposar una despesa a favor de les entitats i pels imports que consten en l'annex 3 amb càrrec a la partida pressupostària 17401.313E01.78000.00. FF 22073 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022. El període d'execució de les activitats està comprés entre dia 1 de gener de 2023 i el dia 31 de desembre de 2023.

4. L'apartat 13 de la convocatòria estableix que els pagaments que es deriven d'aquest expedient es faran de manera anticipada, eximint les entitats de presentar aval bancari per la quantitat que se li anticipa.

5. Informar les entitats beneficiàries que:

  • El pagament de la subvenció concedida s'efectuarà de conformitat amb el que disposa el punt 13 de la convocatòria.
  • La justificació de la subvenció concedida s'efectuarà de conformitat amb el que disposen els punts 14 i 15 de la convocatòria.

6. Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears aquesta resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, document signat electrònicament (20 de desembre de 2022)

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX 1

Inversions excloses amb el motiu d'exclusió

Exp.

Entitat

Anualitat

Línia

Motiu d'exclusió

DESP VEMEI /37/2022

ASSOCIACIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT DE CALVIÀ (ASDICA)

2022

2

No compleix el requisit del punt 4.1.c de la convocatòria.

DESP VEMEI /103/2022

LLAR DE MEMÒRIA

2022

1

No compleix el requisit del punt 4.1.c de la convocatòria.

DESP VEMEI /104/2022

LLAR DE MEMÒRIA

2022

2

No compleix el requisit del punt 4.1.c de la convocatòria.

 

ANNEX 2 Inversions aprovades i adjudicació de subvenció

1. Anualitat 2022 – Línia 1

Exp.

Entitat

NIF

Inversió

Núm. CONCE

Punts

Import sol·licitat

Import adjudicat

DESP VEMEI /03/2022

ESPIRAL ENTITAT PRESTADORA DE SERVEIS A LA JOVENTUT

G57238065

Adquisició vehicle elèctric programa Obert i programa Foro

2022/18076

80

50.504,48

50.504,48

DESP VEMEI /07/2022

ASOCIACIÓN SILOÉ

G07682446

Adquisició de vehicle elèctric adaptat pel transport/acompanyament de les persones usuàries de la Residència i Centre de Dia Siloé

2022/18078

77

60.000,00

60.000,00

DESP VEMEI /17/2022

FUNDACIÓ ASPROM

G07068596

Adquisición vehículo para el transporte de las personas usuarias

2022/18085

80

56.250,00

56.250,00

DESP VEMEI /23/2022

COMUNIDAD EN PALMA DE MALLORCA TERCIARIAS TRINITARIAS

R0700111H

Adquisició vehicle elèctric endollable utilitzat en la prestació de serveis socials a les Illes Balears

2022/18088

80

49.909,07

49.909,07

DESP VEMEI /55/2022

FUNDACIÓ PROJECTE HOME BALEARS

G07488059

Adquisició de vehicles elèctrics per al transport de persones usuàries amb problemes d'addicció

2022/18122

75

45.308,44

45.308,44

DESP VEMEI /56/2022

FUNDACIÓ PROJECTE JOVE

G07803570

Adquisició de vehicles elèctrics per al transport de persones usuàries amb problemes d'addicció

2022/18123

75

33.620,35

33.620,35

DESP VEMEI /67/2022

FUNDACIÓ SOCIAL LA SAPIENCIA

G57050874

Vehicle elèctric

2022/18129

95

47.250,00

47.250,00

DESP VEMEI /82/2022

CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA

R0700070F

Transport d'usuaris i alumnes a Algendar: formació i promoció de l'ocupabilitat

2022/18168

90

35.091,09

35.091,09

DESP VEMEI /84/2022

ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD DE BALEARE (AMADIBA)

G07758667

Amadiba Moves 22

2022/18170

80

55.902,00

55.902,00

DESP VEMEI /85/2022

FUNDACIO PIA AUTONOMA INSTITUT PERE TARRES D'EDUCACIO EN L'ESPLAI

R5800395E

Vehicle per a la coordinació i suport dels serveis de la Fundació Pere Tarrés a Balears

2022/18171

75

44.790,38

44.790,38

DESP VEMEI /95/2022

FUNDACIÓN HANDISPORT

G57468035

Transporte "Talleres para la inclusión"

2022/18181

80

60.000,00

60.000,00

2. Anualitat 2022 – Línia 2

Exp.

Entitat

NIF

Inversió

Núm. CONCE

Punts

Import sol·licitat

Import adjudicat

DESP VEMEI /02/2022

ASOCIACION DE FAMILIARES DE ENFERMOS DE ALZHEIMER DE IBIZA Y FORMENTERA (AFAEF)

G07911456

Informática y nuevas tecnologías para el futuro

2022/18029

47

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /05/2022

CENTRO MATER MISERICORDIAE-FRANCISCANAS HIJAS DE LA MISERICORDIA HERMANAS

R0700137C

Gastos de inversión por adquisición o mantenimiento de herramientas informáticas y tecnológicas utilizadas en la prestación de servicios de Centro de Día y Residencia

2022/18077

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /09/2022

ASOCIACIÓN PARA LA REHABILITACIÓN DE ACCIDENTADOS CEREBRALES DE BALEARES (REHACER)

G07675051

Nuevas tecnologías en la atención a personas con daño cerebral adquirido

2022/18079

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /11/2022

FUNDACIÓ EMBAT

G57312563

Herramientas 3D y digitalización

2022/18080

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /12/2022

MEDICOS DEL MUNDO

G79408852

Aula formativa de noves tecnologies i intervenció telefònica i telemàtica amb persones de col·lectius vulnerables

2022/18081

42

2.873,68

2.873,68

DESP VEMEI /14/2022

ASSOCIACIÓ BALEAR D'ESCLEROSI MÚLTIPLE (ABDEM)

G07721970

Implementación del ERP para contabilidad analítica, comunicación interna con Walkies, A3 nóminas para RRHH y equipo informàtico

2022/18082

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /15/2022

ASSOCIACIO DE PERSONES AMB LESIO MEDUL·LAR I ALTRES DISCAPACITATS FISIQUES DE LES ILLES BALEARS (ASPAYM BALEARS)

G07566151

Herramientas tecnológicas

2022/18083

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /16/2022

FEDERACIÓ PREDIF ILLES BALEARS

G57575052

SINEREM. Sinergias por el empleo

2022/18084

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /18/2022

FUNDACIÓ ASPROM

G07068596

Adquisición de equipamientos informáticos para la mejora de la gestión de la entidad

2022/18086

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /19/2022

ASSOCIACIÓ BALEAR DE COREA DE HUNTINGTON

G07921091

Rehabilitación cognitiva para personas con la enfermedad de Huntington

2022/18087

42

2.664,08

2.664,08

DESP VEMEI /24/2022

GRUPO DE EDUCADORES DE CALLE Y TRABAJO CON MENORES (GREC)

G07267628

Renovació ordinadors del servei d'acompanyament per a la inserció laboral de la població penitenciària

2022/18091

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /25/2022

FUNDACIÓN ANAR

G80453731

Adquisición de un ordenador y una impresora para la sede de la Fundación ANAR en la Comunidad Autónoma de Islas Baleares

2022/18095

45

1.913,75

1.913,75

DESP VEMEI /28/2022

HERMANAS DE LA CARIDAD DE SAN VICENTE DE PAÜL – NAÜM

R0700696H

Son Roca Connecta

2022/18097

37

2.856,81

2.856,81

DESP VEMEI /29/2022

FUNDACIÓN SOLIDARIDAD AMARANTA

G84913946

Programa d'Emancipació Jorbalan

2022/18099

45

751,95

751,95

DESP VEMEI /30/2022

ADIMA IBIZA

G57548745

Proyecto Eivissa Cuida

2022/18373

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /31/2022

ASSOCIACIÓ PRODIS

G07596281

Adquisició d'equips informàtics per el Servei Ocupacional

2022/18106

40

2.969,53

2.969,53

DESP VEMEI /32/2022

ASSOCIACIÓ DE DANY CEREBRAL SOBREVINGUT A MALLORCA (DACESMA)

G57312324

Adquisició d'eines informàtiques pel desenvolupament de l'entitat i la rehabilitació

2022/18109

37

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /38/2022

FUNDACIÓN DE PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD AUDITIVA (ASPAS)

G07071921

Adquisició de noves eines tecnològiques (Chromebook) al Servei d'Atenció Integral i Promoció de l'Autonomia de persones amb discapacitat auditiva

2022/18110

37

2.989,99

2.989,99

DESP VEMEI /40/2022

FUNDACIÓN MALLORCA ÍNTEGRA

G16585432

Espai de sensibilització Xavi Torres

2022/18111

35

2.704,80

2.704,80

DESP VEMEI /41/2022

SOCIEDAD COOPERATIVA FORMACIÓN OCUPACIONAL JOVENT

F07444615

Digitalització 2 x Jovent

2022/18112

40

2.994,75

2.994,75

DESP VEMEI /45/2022

ASOCIACIÓN ASPERGER IBIZA Y FORMENTERA

G57890097

Atención integral de las personas con Asperger/TEA dealto funcionamiento mediante las nuevas tecnologías

2022/18113

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /46/2022

ASOCIACIÓN DE PADRES DE NIÑOS Y ADOLESCENTES DISCAPACITADOS DE IBIZA Y FORMENTERA (ASPANADIF)

G07071392

Inclusión tecnológica

2022/18114

37

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /49/2022

APROSCOM FUNDACIÓ

G07065386

Adquisició d'equipament informàtic pels serveis centrals

2022/18116

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /50/2022

FUNDACIÓ TUTELAR APROSCOM

G57758096

Adquisició d'equipament informàtic per a la millora de la gestió de l'entitat

2022/18117

40

2.999,59

2.999,59

DESP VEMEI /51/2022

ASOCIACIÓN PARA LA SALUD MENTAL GIRASOL

G07729908

Adquisición panel interactivo

2022/18119

32

2.603,56

2.603,56

DESP VEMEI /52/2022

ASOCIACIÓN DE ESCLEROSIS MULTIPLE DE IBIZA Y FORMENTERA (AEMIF)

G07849730

Adquisición de herramientas informáticas y tecnológicas para implantar en AEMIF

2022/18120

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /54/2022

ASOCIACIÓN AMITICIA

G07482029

Adquisición o mantenimiento de herramientas informáticas y tecnológicas

2022/18121

35

2.283,87

2.283,87

DESP VEMEI /62/2022

FUNDACIÓN ES GARROVER

G57356057

Ampliación funcionalidades de la plataforma intranet/extranet gestió usuaris

2022/18124

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /64/2022

FUNDACIÓN ASPACE BALEARES

G07053226

Implantació de noves eines per millora gestió RRHH( dins Serveis Corporatius)

2022/18125

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /65/2022

FUNDACIÓN ASNIMO

G07063217

Servei d'informàtica i millora de la gestió de l'entitat

2022/18126

40

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /66/2022

FUNDACIO INSTITUCIO NATZARET

G07038714

Portal Obert en xarxa

2022/18128

37

1.094,07

1.094,07

DESP VEMEI /68/2022

FUNDACIÓ SOCIAL LA SAPIENCIA

G57050874

Ordinadors

2022/18130

50

2.800,00

2.800,00

DESP VEMEI /70/2022

AMADIP ESMENT FUNDACIÓN

G07065709

Mejora acceso a teletrabajo

2022/18132

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /71/2022

ASSOCIACIÓ ESTEL DE LLEVANT

G07815905

Adquisició o manteniment d'eines informatiques i tecnològiques utilizades en la prestació de serveis socials a les Illes Balears

2022/18133

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /73/2022

FUNDACION DIAGRAMA INTERVENCION PSICOSOCIAL

G73038457

Proyecto PLANEA

2022/18134

32

2.994,75

2.994,75

DESP VEMEI /77/2022

COORDINADORA BALEAR DE PERSONAS AMB DISCAPACITAT

G07084445

Adquisició d' eines informàtiques per a la millora del servei d'atenció directa

2022/18135

37

2.988,70

2.988,70

DESP VEMEI /79/2022

PATRONATO DE LA AGRUPACION PROMINUSVALIDOS PSIQUICOS DE LA COMARCA DE INCA (JOAN XXIII)

G07064199

Despeses d'inversió per a l'adquisició d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzades per a la prestació de serveis socials

2022/18225

45

2.999,06

2.999,06

DESP VEMEI /90/2022

ASSOCIACIÓ BALEAR D'INFANTS AMB MALALTIES RARES (ABAIMAR)

G57611766

Adquisició de 3 ordinadors ECS CK700+3 monitors Hanns G HL247HPB Monitor 23.6" Led 5ms DVI HDMI MM

2022/18173

35

2.519,22

2.519,22

DESP VEMEI /91/2022

CÁRITAS DIOCESANA DE MALLORCA

R0700067B

Millora de la bretxa digital

2022/18174

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /92/2022

ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD DE BALEARE (AMADIBA)

G07758667

Amadiba Connecta 2022

2022/18176

32

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /93/2022

PLATAFORMA SOCIO SANITARIA DE LAS PITIUSAS

G57158271

Manteniment equip informàtic Plataforma Socio Sanitaria

2022/18177

35

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /94/2022

CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA

R0700070F

Millora i suport en gestió i coordinació d'equips

2022/18178

45

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /96/2022

FUNDACIÓ DEIXALLES

G07255953

Servei Ocupacional Deixalles Eivissa

2022/18182

37

2.129,17

2.129,17

DESP VEMEI /97/2022

FUNDACION ALDABA

G82453606

Can Neftali Pis d'acompanyament a la vida adulta per a joves de 18 a 25 anys

2022/18183

37

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /98/2022

ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE MALALTS D'ALZHEIMER DE POLLENÇA (AFAMA)

G07834724

Informatització de la gestió i teràpia del centre AFAMA

2022/18184

42

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /99/2022

ASOCIACION DE PERSONAS CON DIABETES DE LES ILLES BALEARS (ADIBA)

G07084098

Atención integral al paciente con diabetes y sus familiares

2022/18185

37

2.996,40

2.996,40

DESP VEMEI /100/2022

FUNDACIO PIA AUTONOMA INSTITUT PERE TARRES D'EDUCACIO EN L'ESPLAI

R5800395E

Millora de la infraestructura TIC dels projectes de la Fundació Pere Tarrés a les Illes Balears

2022/18186

47

3.000,00

3.000,00

DESP VEMEI /102/2022

ALCER ILLES BALEARS

G07094865

Atención integral al paciente con enfermedad renal crónica y sus familiares

2022/18187

37

2.456,30

2.456,30

DESP VEMEI /105/2022

ASOCIACIÓN PITIUSA DE AYUDA A AFECTADOS DE CÁNCER

G57934887

Gastos de adquisición de herramientas informáticas y tecnológicas

2022/18188

45

1.906,18

1.906,18

DESP VEMEI /107/2022

FUNDACIÓN HANDISPORT

G57468035

Ocio y deporte para todos

2022/18189

40

1.598,00

1.598,00