Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 754727
Constitució Borsa de treball de Responsable de parc de comptadors i tele-lectura de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que en data 13 de desembre de 2022 el Batle president per Decret de Batlia núm. 2022-1263 ha aprovat la constitució de la borsa de treball de Responsable de parc comptadors i tele-lectura de l'Ajuntament de Sa Pobla, conforme segueix:

Vista la convocatòria per la creació d'una borsa de treball de responsable de parc comptadors i tele-lectura, personal laboral, BOIB núm. 114, de 30 d'agost de 2022.

Vista la Resolució del Tribunal qualificador de dia 12 de desembre de 2022, per la qual s'acorden els resultats definitius del procés selectiu de responsable parc comptadors i tele-lectura.

RESOL

PRIMER. Aprovar el resultats definitius del procediment de selecció i així com, la constitució del borsa de Responsable de parc comptadors i tele-lectura, conforme el següents resultats:

RELACIÓ D'ASPIRANT

DNI

PRIMER PROVA

SEGONA PROVA

FASE DE CONCURS

TOTAL

VICENÇ ALOMAR FEMENIAS

**209****

10,5 (APTE)

33,96 (APTE)

10

54,46

SEGON. Fer pública la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), el Tauler d'anuncis i en el portal de transparència de la plana web de l'Ajuntament de Sa Pobla.

Contra la present resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició davant d'aquesta Entitat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós- administratiu, davant Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en e termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar-se qualsevol altres recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Sa Pobla, (signat electrònicament: 14 de desembre de 2022)

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí